Florin Mitu A MURIT. A fost unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de ştiri

Florin Mitu, unul dintre cei mai cunoscuţi crainici ai Televiziunii Române, a murit miercuri, după o lungă suferinţă, informează România TV.

RomaniaTV.net
29 iul. 2015, 18:15

Florin Mitu a murit după ce în ultimii ani a fost grav bolnav şi a avut nevoie permanentă de asistenţă şi supraveghere medicală.

În toamna lui 2014, Florin Mitu suferise un accident vascular cerebral şi a fost internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca. A fost externat, dar de atunci a avut mereu nevoie de îngrijiri medicale.

Înainte de 1989, Florin Mitu prezenta aproape seară de seară Telejurnalul de la TVR. Fost coleg cu alte nume mari ale televiziunii, ca Nicolae Melinescu, Delia Budeanu sau Sanda Țăranu, Florin Mitu a renunţat la micul ecran şi a devenit profesor de jurnalism, cariera sa în lumea televiziunii fiind din ce în ce mai discretă, înainte de a se pensiona, în 2009.

Florin Mitu va fi înmormântat vineri sau sâmbătă, la Cimitirul Evanghelic Bellu, a declarat soţia lui Florin Mitu, Marilena Mitu, la România TV, explicând că data funeraliilor va fi fixată în funcţie de sosirea fiului lor din Statele Unite ale Americii.