Florin Piersic, destăinuiri sfâşietoare: „Aş da viaţa mea ca să o mai văd o dată”

Florin Piersic, distrus de o despărțire căreia nu i s-a putut opune. Și-a iubit enorm mama, așa cum fiecare copil de pe lumea aceasta își ține mama lângă suflet. A sufeti lângă ea, a plâns lângă ea, a dormit la pieptul ei atunci când era copil. Provenit dintr-o familie de preoți, Florin Piersic a vorbit despre cea pe care nu o va uita niciodată, mama sa.

01 dec. 2018, 15:20
Florin Piersic, destăinuiri sfâşietoare: „Aş da viaţa mea ca să o mai văd o dată”

Ar face orice pentru a o readuce la viață. Ar sacrifica propria viață pentru ca mama sa să renască. Acesta este Florin Piersic, iar în durerea lui se regăsesc toți cei care vorbesc despre părinți la timpul trecut.

„Ce mamă am avut eu și astăzi aș da orice, orice pe lume, viața mea, ca să o mai văd o singură dată. Eu fac parte dintr-o familie de preoți, din partea mamei. Bunicul și străbunicul au fost preoți”, a spus Florin Piersic la Antena Stars.

Florin Piersic a avut o copilărie frumoasă, plină de momente de care își amintește cu drag. „Am avut o copilărie minunată, a fost la Cluj și în vacanță la Bucovina” , a mai spus îndrăgitul actor.