Florin Piersic, detalii despre starea sa de sănătate. Anunţul a fost făcut chiar de marele actor

Actorul Florin Piersic se declară revoltat după apariţia unui articol de presă potrivit căruia starea sa de sănătate ar fi precară şi ar fi dependent de medicamente. Marele actor susţine că totul este doar o invenţie a jurnaliştilor avizi de senzaţional.

RomaniaTV.net
08 dec. 2017, 15:00
Florin Piersic, detalii despre starea sa de sănătate. Anunţul a fost făcut chiar de marele actor

Florin Piersic a transmis un mesaj extrem de dur în urma unui articol apărut în presă.

„Auziti si cititi si voi titlu si articol de ziar! Se pare ca unii jurnalisti, vor sa ma vada cat mai curand cu floarea in gura, sa mai aiba subiecte…N-am avut de lucru sa spun odata in gluma, ca iau din cand in cand niste vitamine… A doua zi, titlu de ziar: „Florin Piersic e dependent de medicamente. Se lupta cu dependenta”! Hai ca imi vine sa mor de ras!
Dar stiti voi vorba aia?! „Nu mor CAII, cand vor CAINII!”. Aviz amatorilor!”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu puţin timp, Florin Piersic declara că ia din când în când vitamine însă spunea că medicul său s-a arătat foarte mulţumit de starea sa de sănătate.

„Mi-a zis o doctorita din Germania ca sunt sanatos tun, dar dupa ce m-am intors in tara, mi-a trimis prin posta un pachet mare cu medicamente, pe care sa le iau la ore fixe. O perioada am luat si cate 40 de pastile pe zi, dar la final am fost ca nou”, spunea actorul.

La aproape 82 de ani, Florin Piersic continua sa fie unul dintre cei mai carismatici actori din Romania. Iubit de romanii de peste tot, Florin Piersic refuza pur si simplu sa se pensioneze: azi e la Chisinau, maine la Copenhaga, pentru ca apoi sa revina pe scena, in Romania.

Citeşte şi Florin Piersic, decizia uluitoare după moartea actriţelor Stela Popescu şi Cristina Stamate