Florin Prunea implicat într-un mare scandal: „M-am certat cu nevastă-mea şi am divorţat, numai din cauza ta!”

Florin Prunea a trăit cel mai intens moment al carierei la Campionatul Mondial din 1994, când a fost titular în poarta României în sfertul de finală cu Suedia. A ieşit greşit în minutul 115, iar nordicii au egalat, apoi au câştigat la loviturile de departajare.   

02 ian. 2018, 11:41
Florin Prunea implicat într-un mare scandal: „M-am certat cu nevastă-mea şi am divorţat, numai din cauza ta!”

„Au urmat zile foarte grele pentru mine. Când am ajuns în ţară, a oprit avionul prima dată la Timişoara. Erau 50.000 de oameni pe aeroport. Am ieşit să salutăm oamenii, iar când am văzut pe scara avionului că toată lumea îmi scanda numele. Am zis: «Bă, chiar m-au iertat aşa repede?». La Bucureşti, la fel. Deşi, mi-a fost frică, dar toată lumea mi-a strigat numele.

În schimb, primul meci după Mondialul din Suedia a fost la Galaţi, Oţelul – Dinamo. Acolo terenul e foarte aproape de gard. M-a înjurat unul din prima secundă, de la încălzire. În pauza meciului, m-am întors la el şi i-am zis: «Bă, mai poţi? Nu te doare?». Şi mi-a spus: «Am divorţat din cauza ta. Am aruncat televizorul pe geam, m-am certat cu nevastă-mea şi am divorţat, numai din cauza ta». Am început să râd şi i-am dat dreptate. I-am zis să mă înjure atunci tot meciul” , a declarat Florin Prunea la Telekom Sport.