Florin Ristei a ajuns de urgenţă la spital: „Am zis că mor”

Florin Ristei a mărturisit într-o emisiune a postului Antena Stars că a ajuns la spital, după ce s-a simţit foarte rău. Artistul a trecut printr-o perioadă dificilă în care a muncit foarte mult, iar sănătatea lui a avut de suferit.

01 aug. 2015, 12:09
Florin Ristei a ajuns de urgenţă la spital: „Am zis că mor”

După o săptămână de filmări şi nemâncat frumos, într-o luni, m-am trezit cu nişte dureri şi eu nu sunt ipohondru. Stau, rabd, zic e îmi trece îmi trece, şi pe 4 după-amiaza n-am mai putut. Mă durea stomacul foarte tare, cred că de la nemâncat oboseală stres. M-am dus până la farmacie, mi-am luat ceva, dar s-a terminat. Am început să vărs tot, am zis că mor, dar mor cu zâmbetul pe buze. Şi am sunat pe cineva la spital şi am zis: „Luaţi-mă, că nu mai am mult!”. Şi m-am dus acolo, dar nu aveam nimic, s-a întâmplat o criză. Pai cum să o sun pe mama să îi zic: „Mamă sunt pe moarte, sunt la spital?” Pai moare mama de inimă acasă. Mai bine îmi rezolv eu problemele. Odată, mi-am tăiat un deget, dar total, la modul cusut tendon, os. În încercările mele tehnice acasă,” a spus Florin Ristei, la emisiunea „Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Cântăreţul s-a ferit să îi spună mamei sale, Angelica Ristei, despre problemele sale de sanătate pentru că şi-a dorit ca ea să nu se îngrijoreze.