Florin Salam, acuzat de terorism şi spalare de bani

Situaţia se complică pentru Florin Salam, după ce a fost reţinut de vameşi pe aeroportul din New York. După ce l-au prins cu 200.000 de dolari nedeclaraţi, autorităţile americane i-au deschis un dosar penal, pentru suspiciuni de crimă organizată, spălare de bani şi terorism.

26 feb. 2017, 10:20
Florin Salam, acuzat de terorism şi spalare de bani

Vameşii de pe aeroportul din New York nu au fost deloc convinşi de explicaţia lui Salam, că tradiţia la lăutari este să primească grămezi de bani cash. Cum avea 200.000 de dolari, autorităţile i-au confiscat jumătate din sumă şi i-au deschis şi dosar penal.

Potrivit legislaţiei americane, cei care nu pot justifica banii sunt încadraţi automat la spălare de bani, crimă organizată şi terorism. Procurorii au fost chemaţi la aeroport pentru a prelua cazul lui Florin Salam.

Potrivit apropiaţilor citaţi de cancan.ro, manelistul este hotărât să facă din nou cât mai mulţi bani, prin orice mijloace, pentru că s-ar fi reapucat de droguri.

De altfel, tocmai lăcomia i-ar fi venit de hac lui Salam. Dacă manelistul avea „prezenţa de spirit” să împartă uriaşa sumă de bani prin buzunarele tuturor membrilor formaţiei, ar fi trecut de controale fluierând, pentru că nimeni nu ar fi depăşit limita maximă de 10.000 de dolari cash de persoană.

Citeşte şi FLORIN SALAM, prima reacţie după ce a fost reţinut în SUA. De ce i-a telefonat lui Adi Minune