Florin Salam pleacă din România. În ce ţară se va stabili manelistul

Florin Salam a luat o decizie radicală după ultimele incidente în care a fost implicat. Manelistul a decis să plece din România.

20 nov. 2018, 06:22
Florin Salam pleacă din România. În ce ţară se va stabili manelistul

Florin Salam se va muta în SUA, suţin surse din anturajul acestuia pentru SpyNews: „Va îmbina utilul cu plăcutul. Pleacă în vacanţă, ca să se relaxeze, dar va cânta şi la unele evenimente private, dincolo de Ocean. Consideră că trebuie să ia o pauză în România. Va sta în SUA până prin februarie-martie”.

Florin Salam, PRIMUL GEST făcut în ţară după ce a fost bătut la Milano. ESTE INCREDIBIL!

Recent, manelistul a postat pe pagina sa de socializare un comentariu referitor la incidentul din Italia, unde un „şmecher” l-a pocnit, în timpul unui spectacol.

„Ai știut să dai cu pumnul, / Acum eu o fac pe nebunul. (…) Vă spun un secret: valoarea nu stă într-un pumn, valoarea adevărată stă la cei cu cap. Şi cu un bun simț. Lăsat de la Dumnezeu. Fiecare mai greșește și trebuie iertat. Pe ce-l care îți vrea răul. Dar Dumnezeu dă la fiecare după inimă. Eu nu fac rău nimănui. Niciodată… Din contră, ajut cât pot şi eu. Îmi fac meseria, să îmi cresc copiii”, a scris Florin Salam.