Florin Salam primeşte O AVERE pentru pumnul încasat în Italia. A fost fixată „AMENDA”

Agresorul care l-a lovit pe Florin Salam și-a cerut scuze, iar manelistul a spus că nu-i poartă pica, deși primise un pumn în față și a stat câteva ore într-o cameră de hotel din Milano, fără să poată să plece după voia lui. La mijlocul împăcării s-ar afla banii, chiar o sumă frumușică!

05 nov. 2018, 12:24
Florin Salam primeşte O AVERE pentru pumnul încasat în Italia. A fost fixată „AMENDA”

Florin Salam îşi va spăla ruşinea cu 50.000 de euro! Agresorul manelistului, un interlop român aciuat în Peninsulă, s-ar fi oferit să le plătească fără crâcnire pentru ca scandalul să fie stins.

Lower Stan, bărbatul care l-a agresat pe Florin Salam, reacţie pe Facebook: „Am fost drogat, nu am ştiut de capul meu ce fac”

Multe dintre personajele din zona „gri” de la noi i-au luat apărarea lăutarului după bătaie, iar asta l-a îngrijorat teribil pe agresor. „Amenda” a fost negociată, astfel, mai multe zile, scrie BZI.

Costel Corduneanu, implicat în răpirea lui Florin Salam. Adevărul despre scandalul din Italia

„Cel care l-a lovit, din ceea ce am înțeles eu, s-a oferit să îi plătească lui Florin Salam despăgubiri cât se poate de serioase, pentru ca scandalul să se stingă. Va scoate din buzunar 50.000 de euro, preferă să plătească decât să fie judecat de cei care, oricum, acum îl caută să se răzbune. Știe că e singura variantă pentru a calma spiritele, se bazează pe ideea că Florin Salam va accepta banii și că va interveni pentru a fi lăsat el, familia lui, și amicii pe care îi are, în pace”, a declarat unul din apropiații lui Florin Salam.