Florin Salam, printre cei mai bine plătiţi artişti din România. Vezi cât câştigă MANELISTUL

Florin Salam este unul dintre artiştii care câştigă cel mai bine, primeşte 10.000 de euro într-o seară, la fel ca Loredana Groza. Manelistul a obţinut bani chiar şi din concerte antidrog, susţinute într-o campanie a Ministerului Tineretului.

17 oct. 2013, 08:43
Florin Salam, printre cei mai bine plătiţi artişti din România. Vezi cât câştigă MANELISTUL

Regele manelelor câştigă într-o singură seară 10.000 de euro. În plus, el a făcut bani tocmai din concertele care promovau o campanie antidrog, potrivit România TV.

Citeşte şi Ce vedete şi-au DISTRUS viaţa şi CARIERA din cauza drogurilor VIDEO

Piesele lui Florin Salam, numit la începutul carierei Florin Fermecătorul, au făcut furori nu doar la nunţi, ci şi în cluburi. Faima lui a crescut şi datorită unor colaborări. El a cântat cu orchestra simfonică Bucureşti, cu Paula Seling, Loredana Groza, Pepe şi Delia, iar cel mai notabil duet a fost cu marele artist de origine bosniacă, Goran Bregovic.

Salam a ajuns să fie mai bine plătit chiar şi decât Adi Minune. El câştigă într-o singură seară 10.000 de euro. Cam acelaşi tarif pe care-l percep Loredana Groza şi Horia Brenciu. În plus, manelistul a colindat întreaga lume, chiar luna viitoare are un concert la Frankfurt. Şi în ţară îi merge bine, a făcut bani tocmai dintr-o campanie antidrog, în care a cântat pe litoral împreună cu Vali Vijelie. Cei doi îndemnau lumea să trăiască sănătos, iar Salam spunea că singura sa dependenţă este arta.

Citeşte şi Fiica lui Florin Salam a postat un MESAJ EMOŢIONANT pe internet. Vezi ce spune despre tatăl ei

Concertul a fost controversat şi pentru că pe acelaşi afiş apăreau siglele a trei instituţii: Ministerul Educaţiei, Ministerul Tineretului şi Ministerul Administraţiei şi Internelor. Ulterior, oficiali de la aceste ministere au declarat că nu au fost informaţi despre numele care vor urca pe scenă şi au cerut retragerea siglelor.