Florin Talpan, anunţul cu care ÎL DISTRUGE pe Gigi Becali. Decizie ŞOC luată de TRIBUNAL

Florin Talpan, juristul CSA, a câștigat o luptă importantă cu Gigi Becali, legată de despăgubirile pe care FCSB trebuie să le plătească pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua.

25 mai 2018, 13:32
Florin Talpan, anunţul cu care ÎL DISTRUGE pe Gigi Becali. Decizie ŞOC luată de TRIBUNAL

Tribunalul a decis că despăgubirile pe care Gigi Becali ar trebui să le plătească celor de la CSA, în cazul în care va pierde procesul, vor fi calculate pe 10 ani, nu pe un an sau trei, așa cum și-ar fi dorit finanţatorul celor de la FCSB. Decizia nu este una definitivă şi poate fi atacată la apel!

„S-a respins excepția prescripției extinctive, Gigi Becali e bun de plată! Va trebui să achite întreg prejudiciul creat în perioada decembrie 2004 – decembrie 2014. Prejudicierea continuă și astăzi. Sunt foarte mulțumit și mă așteptam, pentru că decizia e legală”, a declarat Florin Talpan, care cere despăgubiri de 36,8 milioane de euro!

Lovitură teribilă pentru Gigi Becali în instanţă, va trebui să plătească 37 de milioane de euro pentru marca Steaua

„Nu eu cer să fie despăgubiri pentru 3 ani, ci așa spune legea. Este articol de lege în care se arată că poți cere despăgubiri pe ultimii 3 ani de la data depunerii cererii. CSA a depus contestația în 2016, deci nu pot cere decât până în 2013. Iar noi am schimbat denumirea în 2014. Așa că pot primi bani doar pentru un an, 2013-2014. Așa scrie la lege. E matematică. Nu poate interpreta un judecător cum vrea el. Așa spune legea. Da, în România, un judecător poate da ce vrea el, dar nu poate încălca legea. Trebuie să încalci legea ca să dai mai mult. Nu poate fi interpretat nimic”, spunea Gigi Becali.

Procesul propriu-zis pentru prejudiciu are primul termen pe 5 septembrie 2018.