Flutur: Antonescu, un om de stânga, vopsit în culorile dreptei. Nu trebuie să ajungă la Cotroceni

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, în cadrul Congresului PNŢCD, că Victor Ponta "a coborât mult nivelul de competenţă al funcţiei de premier", iar Crin Antonescu este "un om de stânga, vopsit în culorile dreptei".

02 nov. 2013, 17:10
Flutur: Antonescu, un om de stânga, vopsit în culorile dreptei. Nu trebuie să ajungă la Cotroceni

Gheorghe Flutur a declarat că a venit la Congresul PNŢCD pentru a transmite mesajul PDL şi al lui Vasile Blaga pentru partidul frate din marea familie europeană, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, anul 2013 trebuie să fie anul reconstrucţiei pentru toate forţele de dreapta din România.

Avem în momentul de faţă un colos de 70 la sută care a început însă să se fisureze serios. Va veni şi colapsul USL, iar noi, toate forţele de dreapta, mai mici sau mai mari, avem obligaţia să oprim acest colos care ne calcă România în picioare„, a mai afirmat Gheorghe Flutur.

El a arătat că misiunea acestor partide de dreapta este „deconspirarea USL drept o alianţă mincinoasă, incompetentă şi pusă pe căpătuit, deconspirarea Guvernului Ponta, ca un guvern care face mare rău României şi deconspirarea lui Victor Ponta ca o formă fără fond şi care a coborât mult nivelul de competenţă al funcţiei de premier”.

Trebuie să îl deconspirăm şi pe Crin Antonescu, ca pe un om de stânga, vopsit în culorile dreptei, un om fără respect pentru statul de drept şi mediul de afaceri, care nu trebuie să ajungă niciodată la Cotroceni„, a mai susţinut Flutur.

CITEŞTE ŞI: Scenariul lui Antonescu. Cum poate ajunge Traian Băsescu premier dacă preşedintele PNL câştigă alegerile

La rândul său, liderul Partidului Mişcarea Populară Eugen Tomac a arătat că dreapta a fost divizată pentru că „orgolii mărunte i-a adus la această situaţie”.

Tomac a pledat pentru un „preşedinte de dreapta„. „Avem nevoie de un preşedinte care să ne garanteze că linia euroatlantică a României nu va fi pusă sub semnul întrebării, aşa cum a făcut anul trecut USL. România e condamnată să aibă un preşedinte de dreapta, iar dreapta unită poate împreună cu preşedintele Băsescu să repună la Cotroceni dreptatea, aşa cum trebuie să fie”, a mai spus Tomac.

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a vorbit despre PNŢCD ca „reprezentantul autentic al dreptei în România, partidul care nu a făcut niciodată compromis, în 20 de ani de tentaţii şi a clădit o naţiune”.

Ungureanu a salutat faptul că, astăzi, alături de toate forţele politice importante din România, PNŢCD demonstrează că în România „nimic din ce este bun în ţara românească nu moare”.

Mihai Răzvan Ungureanu a mai spus că „unitatea este necesară”, pentru că „nu putem învinge răul stând fiecare deoparte”.

„Niciodată separaţi, niciodată despărţiţi, aceasta este lecţia pe care am învăţat-o de ceva timp încoace. Ne ţinem de ea. Împreună mergem mai departe. În România, răul are chip, are nume, are adresă, are partid. De multe ori este printre noi, de multe ori ne urmăreşte ca o umbră neagră, de multe ori se află peste noi„, a mai declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

VEZI ŞI: Blaga: La prezidenţiale ne batem cu Ponta. Antonescu e prea obosit, că se antrenează de patru ani