Foc de ARMĂ tras asupra unui tren de persoane pe ruta Timişoara – Reşiţa. Poliţiştii au deschis o anchetă

Poliţiştii cercetează un posibil caz de uz de armă, după ce lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa au reclamat că a fost tras un foc de armă, în timpul nopţii de miercuri spre joi, asupra unui tren de persoane care circula pe ruta Timişoara - Reşiţa, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment. 

RomaniaTV.net
30 aug. 2018, 06:01
Foc de ARMĂ tras asupra unui tren de persoane pe ruta Timişoara – Reşiţa. Poliţiştii au deschis o anchetă

UPDATE: Poliţia Caraş-Severin a informat, miercuri, că se fac cercetări pentru distrugere, în condiţiile în care nu sunt suficiente dovezi că s-a tras cu o armă în trenul de persoane care circula pe ruta Timişoara – Reşiţa.

Poliţiştii cercetează un posibil caz de uz de armă, după ce lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa au fost sesizaţi că asupra unui tren de persoane s-ar fi tras, din exterior, cu o armă de foc.

„Lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa au fost sesizaţi prin apel de urgenţă, miercuri seara, cu privire la faptul că asupra trenului de persoane Regiotrans 16113 Timişoara-Reşiţa Nord, automotor aparţinând unui operator privat, s-a tras din exterior un posibil foc de armă, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment”, a declarat joi, pentru AGERPRES, comisar Adrian Jurjică, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin.

Potrivit martorilor, evenimentul s-a produs imediat după ce trenul s-a pus în mişcare din gara Colţan.

„O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, din care a făcut parte şi un poliţist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, dar nu au fost găsite proiectile sau fragmente de proiectil”, a precizat comisar Adrian Jurjică.

De la faţa locului au fost ridicate probe, urmând să fie efectuată o expertiză criminalistică.