Focuri de armă la Craiova! Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT într-o PARCARE

Un bărbat a tras, luni, mai multe focuri de armă, către alte două persoane, într-o parcare din Craiova, apoi a fugit. Un bărbat în vâstă de 36 de ani a fost rănit, dar a refuzat să fie transportat la spital. Poliţiştii încearcă să dea de urma agresorului. Potrivit gds.ro, ar fi vorba despre o reglare de conturi între interlopi, iar cel rănit este Paul Surdu.

24 dec. 2018, 16:00
Focuri de armă la Craiova! Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT într-o PARCARE

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că, luni, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi tras mai multe focuri de armă asupra a doi bărbaţi, care se aflau într-o parcare din Craiova.

JAF CA-N FILME la BUZĂU! Patru hoţi prinşi în flagrant au fugit, lovind două autospeciale ale Poliţiei. S-au tras FOCURI DE ARMĂ

În urma incidentului, unul dintre bărbaţi, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a fost rănit în zona braţului, acesta refuzând însă să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi uzul de armă fără drept.