Focuri de armă pentru prinderea a doi bărbaţi suspectaţi că ar fi furat 500 de litri de motorină

Doi bărbaţi sunt cercetaţi sub control judiciar după ce ar fi furat aproximativ 500 de litri de motorină din autovehicule. Poliţiştii din Capitală au folosit armamentul din dotare pentru prinderea unuia dintre ei, în Sectorul 5.

RomaniaTV.net
21 ian. 2019, 08:25
Focuri de armă pentru prinderea a doi bărbaţi suspectaţi că ar fi furat 500 de litri de motorină

Potrivit Poliţiei Capitalei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţişti de la Secţia 19 Poliţie, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au folosit armamentul din dotare pentru a imobiliza un bărbat care a încercat să fugă, după ce s-a încercat verificarea interiorului autoturismului pe care acesta îl conducea.

„Din investigaţiile efectuate s-a stabilit faptul că şoferul autovehiculului, împreună cu un alt bărbat, ar fi sustras aproximativ 150 de litri de motorină dintr-o autoutilitară, combustibil care se afla depozitat în interiorul autoturismului în cauză”, arată sursa citată.

Totodată, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi sunt suspecţi în cazul altor două infracţiuni similare, comise în noaptea de 7 ianuarie, respectiv 14 ianuarie, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 500 de litri de combustibil.

În urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime sau pagube materiale, precizează Poliţia Capitalei.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru furt calificat şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, ulterior ei fiind puşi sub control judiciar pentru 60 de zile.