Ford va fabrica EcoSport SUV la Craiova FOTO VIDEO

Uzina Ford din Craiova va lansa în curând producţia celui de-al doilea model alocat de marele grup american. Primele unităţi ale micului SUV EcoSport vor ieşi de pe linia de asamblare în această toamnă.

16 feb. 2017, 08:44

Ford nu a confirmat oficial data exactă a lansării producţieie SUV-ului de clasă B EcoSport, dar a dat publicităţii primele imagini cu modificările prin care trece deja uzina de la Craiova. Transformarea din interiorul fabricii a început, iar schimbările fac parte din investiţia suplimentară de 200 de milioane de euro anunţată de Ford în luna martie a anului trecut pentru a fabrica noul SUV compact EcoSport la Craiova.

„Suntem la zi cu tot ceea ce ţine de procesul de transformare a fabricii de la Craiova, care este din ce în ce mai mai aproape să primească noul model EcoSport pe liniile sale de producţie. Echipele noastre sunt pe deplin dedicate să asigure o lansare excelentă a produsului cu atât mai mult cu cât vrem să arătăm că fabrica de la Craiova este «căminul» potrivit pentru noul EcoSport datorită oamenilor şi operaţiunilor excelente de care Ford dispune aici”, a declarat John Oldham, Preşedintele Ford România, citat de Capital.