FORMULA 1. Cursă nebună în MP al Azerbaidjanului, câştigător a fost australianul Daniel Ricciardo

Pilotul australian al echipei Red Bull, Daniel Ricciardo, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Azerbaidjanului, a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de finlandezul Valtteri Bottas de la Mercedes şi de canadianul Lance Stroll de la Williams.

25 iun. 2017, 15:46
FORMULA 1. Cursă nebună în MP al Azerbaidjanului, câştigător a fost australianul Daniel Ricciardo

Stroll şi Bottas s-au luptat la foto-finish pentru poziţia secundă. Lewis Hamilton, plecat din pole-position, a terminat cursa pe locul cinci, la 6.188 în spatele lui Ricciardo, în timp ce Sebastian Vettel de la Ferrari a încheiat pe locul patru, cu 5.976 mai în spate faţă de lider, reuşind cel mai rapid tur al cursei într-un timp de 1:43.441.

Kimi Raikkonen (Ferrari), Sergio Perez (Force India), Felipe Massa (Williams), Nico Hulkenberg (Renault), Max Verstappen (Red Bull), Daniil Kvyat (Toro Rosso) şi Jolyon Palmer (Renault) au abandonat în urma unui incident pe pistă.

Citeşte şi Acroşaj între Vettel şi Hamilton, în Marele Premiu al Azerbaidjanului. Cursa a fost întreruptă 25 de minute VIDEO

În urma acestui rezultat, Sebastian Vettel (Ferrari) rămâne liderul clasamentului piloţilor, cu 153 de puncte, în timp ce Lewis Hamilton (Mercedes) se află pe locul secund, cu 139 de puncte, iar Valtteri Bottas (Mercedes) completează podiumul, cu 111 puncte. Daniel Ricciardo (Red Bull), câştigătorul cursei de la Baku, a urcat pe locul patru, cu 92 de puncte.