Forza Rossa a suspendat operaţiunile Ferrari din România

Forza Rossa a închis ambele puncte Ferrari oficiale din Romania, showroom-ul cu service din Otopeni şi magazinul cu accesorii si articole vestimentare din Calea Victoriei. Redeschiderea este conditionata de un nou acord dintre Forza Rossa si producatorul auto italian Ferrari.

26 feb. 2016, 14:16
Forza Rossa a suspendat operaţiunile Ferrari din România

Acordul dintre Forza Rossa si Ferrari ar fi expirat, iar unele tensiuni si neintelegeri existente intre reprezentantul din Romania si producatorul auto italian ar fi facut ca negocierile pentru prelungirea acordului sa fie ingreunate, scrie 0-100.ro.

CITEŞTE ŞI Cum se LAUDĂ un român cu FERRARI-ul lui de 270.000 de euro

Camelia Bazac, directorul general executiv (CEO) al Forza Rossa, a declarat: „Grupul de societati Forza Rossa si producatorul Ferrari poarta discutii si negocieri care au drept scop incheierea unui nou acord intre cele doua grupuri si care sa reglementeze relatia comerciala pe principii de predictibilitate si transparenta, in interesul pietei auto din Romania si a clientilor Ferrari”.

Compania Forza Rossa are 245 de angajati si se afla in proprietatea sotilor Camelia si Ion Bazac (fost ministru al sanatatii).