Un fost politician, filmat în IPOSTAZE INDECENTE: A făcut CIRC pe balcon, în lenjerie intimă

Un fost politician din Cluj a fost filmat pe balconul locuinţei în ipostaze indecente. Bărbatul a ieşit în lenjerie intimă pe balcon şi a început să strige "Uioreanu, la puşcărie!". Imaginile au fost surprinse de un martor şi postate pe o pagină de socializare.

30 oct. 2014, 12:07
Un fost politician, filmat în IPOSTAZE INDECENTE: A făcut CIRC pe balcon, în lenjerie intimă

Gaston Bienvenu, un fost membru al PSD Cluj, vicepreședinte al tineretului social democrat, a fost filmat în Florești, într-o postură ciudată. Bărbatul a ieșit în lenjerie intimă pe balcon și a început să strige „Uioreanu și Oleleu la pușcărie„, scrie stiridecluj.ro. Acesta a fost filmat din blocul de vis-a-vis, iar clipul a fost postat pe o pagină de Facebook.

Gaston Bienvenu a fost membru PSD până în 2011, fiind demis pentru comportament incompatibil cu calitatea de membru al PSD. El a fost concediat și de la Aeroportul Internațional Cluj, dar a dat în judecată Aeroportul pentru că i s-a produs o nedreptate.

În interceptările din dosarul Uioreanu apar informații potrivit cărora Gaston a fost concediat de la Aeroport pentru că a pus în pericol securitatea, plecând de la locul de muncă.

Citeşte şi Un politician din Italia se laudă pe Facebook că a bătut un român VIDEO