Fostul secretar general PNL Mihail Bălăşescu ar fi fost UCIS de fostul socru

Mihail Bălăşescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, vineri seară, într-o locuinţă din judeţul Ilfov, iar prima ipoteză este că a fost ucis, principalul suspect căutat de poliţişti fiind o rudă a uneia dintre fostele soţii ale bărbatului, potrivit unor surse judiciare.

04 sept. 2015, 18:30
Fostul secretar general PNL Mihail Bălăşescu ar fi fost UCIS de fostul socru

Surse apropiate anchetarilor citate de România TV spun că Mihail Bălăşescu a fost ucis pentru că pe corpul său au fost descoperite urme de lovituri.

Citeşte şi: Crin Antonescu, reacţie după moartea lui Bălăşescu: Sunt şocat! Era o persoană jovială şi optimistă

Trupul neînsufleţit al fostului secretar general a fost găsit chiar de fosta sa soţie. Aceleaşi surse spun că ucigaşul ar fi chiar socrul lui Mihail Bălăşescu.

Potrivit România TV, atât Mihail Bălăşescu cât şi fosta sa soţie ca fiind persoane care fac scandal. Chiar vecinii îl acuză pe Mihail Bălăşescu pentru că făcea aceste scandaluri.

Chiar vineri ar fi avut loc o ceartă între cei doi, iar vecinii le-au spus anchetatorilor că Mihail Bălăşescu a fost lovit puternic la nivelul capului de fostul socru, conform România TV.

Bărbatul ar fi fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în locuinţa unei rude a uneia dintre fostele sale soţii.

O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov şi criminalişti au început cercetarea la faţa locului, scrie Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, din primele investigaţii, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violentă şi se ia în calcul şi ipoteza unei crime.

Mihail Bălăşescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada în care Crin Antonescu a fost preşedintele partidului.

În 2013, presa tabloidă scria că Mihail Bălăşescu a intrat in atentia publicului, atunci cand politicianul se lauda intr-o conversatie telefonica ca a intretinut relatii sexuale in biroul lui Crin Antonescu. La scurt timp dupa aceasta intamplare, Bălăşescu  si-a dat demisia din functia de secretar general al partidului si a intrat intr-un con de umbra.

În 2012, Balasescu a cunoscut o tanara de 25 de ani  cu care s-a căsătorit un an mai târiu. Potrivit sursei citate, trei luni mai tarziu, femeia a cerut divortul, aceasta susţinând ca sotul ei a agresat-o fizic, a umilit-o si a amenintat-o cu moartea. Tanara a facut si o plangere la Parchet impotriva fostului secretar general al PNL.  Mihail Balasescu a declarat însă, la acea vreme, că nu a fost niciodata violent cu sotia sa.