Fostă concurentă la Vocea Germaniei, protejata lui Smiley, şi-a schimbat total look-ul pentru Vocea României. Diferenţa e uriaşă FOTO

Ramona Nerra are 36 de ani, a absolvit liceul în Craiova şi are studii în teatru şi film, absolvite în Bucureşti. În prezent, este cântăreaţă şi locuieşte în Düsseldorf, Germania.

22 nov. 2016, 17:52

Românii o știu pe Ramona Nerra din 2000, când aceasta cânta în trupa Alize, alături de Nicoleta Luciu. Acum, deşi a urcat pe scenele lumii alături de Nicole Scherzinger sau Tiesto, Ramona Nerra râvneşte şi la titlul de “Vocea României” şi se bate pentru premiul de 100.000 de euro, concurând în echipa lui Smiley. Vinerea trecută, ea a reușit să treacă de etapa knockout-urilor, cântând impecabil piesa „I have nothing”, a lui Whitney Houston.

Potrivit click.ro, în 2011 Ramona Nerra a concurat şi la „Vocea Germaniei”, când a ajuns până în galele live. Acum ea arată complet diferit faţă de acum cinci ani. Blondina s-a stilat mult, arată foarte bine, iar fizionomia i-a fost înfrumusețată și datorită operației de la nas. Profilul solistei este vizibil modificat în bine.

Într-un interviu pentru https://esconpoint.wordpress.com, Ramona Nerra are numai cuvinte de laudă despre Smiley. „Conceptul de emisiune este absolut la fel ca cel din Germania. Unica noutate pentru mine a fost etapa care tocmai se derulează, adică knockouts. Iar Smiley este un antrenor super cool! Calm, cu mare bun simț și respect pentru muzică. Pană acum a fost foarte interesat ca fiecare candidat din echipa lui să primească atenția și susținerea de care are nevoie. Am dorit de la bun început să intru în echipa lui. Nu aveam un plan B.  Îl respect ca artist și cred că împreună am putea face multe lucruri frumoase„, a spus Ramona Nerra.

Aşa arăta Romona Nerra în 2011:

Ramona Nerra în anii 2000, alături de Nicoleta Luciu:

Ramona Nerra, acum: