Fosta iubită a lui Ionuţ Jaguarul, pregatită să meargă la Exatlon 2. Vezi cum se antrenează Nella

Prietenii au aflat ca fosta iubita a lui Ionut Jaguarul e pregatita sa mearga la Exatlon 2. Nella se antreneaza de zor la sala de fitness.

15 aug. 2018, 11:10

Amicii au fost informati ca fosta iubita a lui Ionut Jaguarul e pregatita sa mearga la Exatlon 2. In ultima perioada, Nella Angheluta, care s-a despartit de Ionut, dupa ce l-a acuzat de infidelitate, frecventeaza sala de fitness si pare mai in forma ca niciodata.

Citeşte şi Giani Kiriţă a luat cel mai important examen din viaţa sa. Faimosul de la Exatlon a primit nota 8.66, a treia din concurs

Ea s-a urcat si pe banda de alergare si a fotografiat monitorul care afisa performantele ei fizice. Incantata de ce a vazut, Nella a postat: „Să mai spună cineva că nu aş fi eu pregătită pentru Exatlon sezonul 2″.

Dupa ce s-a pus la punct cu forma fizica, fosta iubita a lui Ionut Jaguarul e pregatita sa mearga la Exatlon 2. „Vei participa? Sunt sigură că vei rămâne ultima fată. Te voi susţine până la final şi sper sa intri la Războinici!”, i-a transmis Nellei o amiratoare.