Fosta iubită lui Paul Walker, distrusă! Tatăl ei a murit cu cinci zile înainte de actor

Aubrianna Atwell, fosta iubită a lui Paul Walker, suferă enorm după moartea acestuia, în ciuda faptului că nu mai erau împreună în momentul în care a avut loc tragedia. Durerea este cu atât mai greu de suportat pentru că în urmă cu cinci zile de tragicul accident, Aubrianna şi-a pierdut şi tatăl.

RomaniaTV.net
04 dec. 2013, 18:54
Fosta iubită lui Paul Walker, distrusă! Tatăl ei a murit cu cinci zile înainte de actor

Aubrianna Atwell, fosta iubită lui Paul Walker, a vorbit despre relaţia specială pe care o avea cu Walker, în ciuda faptului că nu mai erau iubiţi. Aubrianna a recunoscut că ea şi Paul erau prieteni foarte buni şi că moarea lui a devastat-o. Mai ales din cauză că, cu cinci zile înainte de tragicul deces al lui Walker, JAubrianna Atwell a mai suferit o mare pierdere. Astfel, tatăl ei a murit fiind bolnav de cancer. „Ei doi erau oamenii pe care i-am iubit cel mai mult în viaţă şi erau cele mai importante persoane din viaţa mea”, a declarat ea, potrivit click.ro.

Rezultatele OFICIALE ale AUTOPSIEI lui Paul Walker: Ce spun medicii legişti

Paul Walker se afla pe scaunul din dreapta al unui bolid Porsche Carrera GT condus de un prieten de-al sau, fost pilot de curse, in momentul in care s-a petrecut cumplita tragedie. Masina s-a izbit violent de un copac, apoi a luat foc si a ajuns un morman de fiare contorsionate. Pe internet a aparut la scurta vreme ultima imagine cu Paul Walkerin viata, iar apoi totul a devenit negura precum epava masinii de sute de cai putere.

ULTIMA FOTOGRAFIE cu Paul Walker în viaţă. Cu cine s-a întâlnit cu două ore înainte să moară

Internetul a fost luat cu asalt de fanii seriei Fast & Furious socati de tragedia unuia dintre cei mai indragiti actori ai peliculei, iar colegii de platou i-au adus lui Paul Walker un ultim omagiu prin mesajele publicate in mediul online. Medicii legisti au declarat ca nu pot identifica cele doua cadavre decat in urma unei amprente dentare, iar pana atunci in mediul online de peste ocean a aparut o ipoteza conform careia in realitate Paul Walker nu ar fi fost in masina distrusa si despre care se crede ca I-ar fi adus sfarsitul.

Intreaga aceasta ipoteza halucinanta a aparut de la o comparatie a placutelor de inmatriculare din doua imagini, una surprinsa inainte de accident si in care Paul Walker este surprins langa masina rosie, si o alta de dupa accident chiar din locul impactului unde fanii au adus flori si au aprins lumanari. 

Paul Walker era „dependent de adrenalină”, cum el însuşi se descria, şi, culmea ironiei, şi-a găsit sfârşitul chiar în timpul unor cascadorii care cu siguranţă l-au făcut fericit. Cel puţin asta este teoria anchetatorilor care încearcă să stabilească exact condiţiile în care s-a produs accidentul în urma căruia Walker şi prietenul său Roger Rodas şi-au pierdut viaţa.

CITEŞTE ŞI: Fanii lui PAUL WALKER, împietriţi de durere. Ce au făcut la locul unde a murit cunoscutul actor GALERIE FOTO

CITEŞTE ŞI: PAUL WALKER, imagine CUTREMURĂTOARE: fotografie făcută cu câteva minute înainte de moarte

O altă variantă este, potrivit unor surse din anturajul actorului, citate de tabloidele din SUA, că Walker nu ar fi trebuit să fie în autoturismul Porsche, dar un angajat al lor nu a reuşit să bage maşina în garaj, iar cei doi s-au gândit să dea o tură. În plus, se pare că maşina avea o defecţiune din fabricaţie, întrucât, dată fiind experienţa lui Rober Rodas mulţi consideră improbabil faptul că el ar fi pierdut controlul volanului.

Cardiacii nu trebuie să vadă asta. Pe Internet a apărut FOTOGRAFIE cu Paul Walker, imediat după accident

Se pare că pe carosabil au fost găsite, pe lângă urmele de frânare, şi mai multe pete de ulei, dovadă că maşina ar fi avut probleme la sistemul hidraulic.