Judecătoarea Geanina Terceanu, condamnată la 7 ani de închisoare în dosarul „Transferurilor, a făcut nuntă înainte să fie încarcerată

Geanina Terceanu, fosta judecătoare care de curând a primit o pedeapsă definitivă de 7 ani de închisoare cu executare pentru că a primit mită în dosarul "Transferurilor" a devenit oficial soţia unui fost denunţător de al ei. Geanina Terceanu s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Ionuț Ploieșteanu, în mare secret, cu doar patru zile înainte de a fi încarcerată.

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 07:16
Judecătoarea Geanina Terceanu, condamnată la 7 ani de închisoare în dosarul „Transferurilor, a făcut nuntă înainte să fie încarcerată

Fosta judecătoare şi Ionuţ Ploieşteanu au avut o relaţie extraconjugală în timp ce femeia era căsătorită, iar fostul soţ a aflat de relaţia lor, potrivit evz.ro. Ironia sorţii face ca actualul ei soţ să fi depus un denunţ împotriva ei într-un dosar instrumentat de DNA în care a povestit despre amantlâcul lor.

„La începutul lunii ianuarie, doamna Terceanu mi-a cerut să o duc cu taxiul de două ori, la o policlinică. În aceste împrejurări, eu şi doamna Terceanu am devenit apropiaţi, sentimental. În locuinţa ei am mers prima dată în martie 2015. În mai 2015, soţul doamnei Terceanu a aflat de relaţia mea cu ea, moment în care eu şi dumnealui am avut o discuţie în faţa blocului în care locuiesc, domnul Terceanu acceptând relaţia mea cu soţia dumnealui. (…) Doamna Terceanu mi-a povestit că, în anul 2004, a avut o relaţie cu unul din inculpaţii din dosarul «Clanul Sportivilor», şi anume cu Roşca Cristian, zicându-mi că a locuit cu acesta 10-11 luni, la locuinţa ei, unde ea stătea cu chirie. Doamna Terceanu mi-a spus că a terminat relaţia cu Roşca, întrucât ea rămăsese însărcinată, el fiind căsătorit, ea fiind nevoită să facă întrerupere de sarcină. (…) Tot de la doamna Terceanu ştiu că dumneaei, în perioada anului 2014, a avut o relaţie cu primarul de la Popeşti-Leordeni, relaţie despre care ea a spus că a durat un an de zile şi căreia i-a pus capăt în ianuarie 2015” , a scris Ionuț Ploieșteanu în declarație, potrivit evz.ro.