Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe rupe tăcerea: când a vorbit ultima dată cu jurnalistul şi care era starea de sănătate a acestuia

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, Petruţa Gheorghe, a explicat într-un interviu că nu ştia ca jurnalistul să fi avut probleme de sănătate, dar că i-au lipsit controalele periodice, precizând că a vorbit cu acesta cu o seară înainte să moară.

RomaniaTV.net
24 mart. 2018, 10:24
Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe rupe tăcerea: când a vorbit ultima dată cu jurnalistul şi care era starea de sănătate a acestuia

„Nu avea probleme medicale pe care să le fi ştiut sau pe care să le fi bănuit, în schimb, ce cred că i-a lipsit a fost medicina preventivă, adică, acele controale anuale.(…) Vorbeam în fiecare zi pe Facetime, să ne vedem. Am vorbit cu o seară înainte, se pregătea să vadă nişte filme cu Măriuca, una dintre fetele noastre şi era foarte senin şi împăcat, era aşa de o vreme. Liniştit. Mi-a şi spus cu câteva zile înainte de… că se simte extraordinar de liniştit şi de împăcat. S-a văzut cu prietenii noştri, Roman şi Roxana, cei care au şi galeria, care sunt extrem de apropiaţi şi dragi nouă şi s-a simţit foarte bine. M-am întors acasă şi am vorbit pe Facetime şi era foarte ok”, a povestit Petruţa Gheorghe.

Întrebată când s-a gândit că ar fi ceva în neregulă, aceasta e răspuns: „Mi-e greu să rememorez asta. Când nu a răspuns la telefon şi erau toate maşinile în garaj. El nu pleca niciodata fără maşină de acasă”.

Petruţa Gheorghe a precizat că dacă ar mai fi putut să îi spună ceva jurnalistului, i-ar fi zis că îl iubeşte.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani, potrivit IPJ Ilfov. Jusnalistul a fost găsit decedat acasă.

Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia poliţistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinţei. Ulterior, s-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

Avem certificatul de deces al lui Andrei Gheorghe. Moartea jurnalistului este învăluită în mister VIDEO