Fosta soţie a lui Cristian Boureanu, mărturii uluitoare despre fiica ei: Nu vreau custodia ei. Ioana are imaginea unui copil drogat

Scandalul din familia Boureanu ia amploare. În lacrimi, fostul politician spune că regretă că nu a decăzut-o din drepturile părinteşti pe mama fiicei sale! Mai mult, Boureanu susţine că adolescenta obişnuieşte să se îmbete şi să se drogheze. Acum însă Protecția Copilului va face anchetă acasă la el, după ce fata l-a acuzat că a bătut-o. Fosta soţie a decis să rupă tăcerea şi face dezvăluiri în premieră la România TV despre întregul scandal.

15 sept. 2016, 16:52

Mama adolescentei spune că Boureanu nu este la prima ieşire de acest gen şi că fiica ei încasa bătăi crunte de mică. Mai mult se pare că fost soţie a lui Cristian Boureanu şi-a dus fiica la IML, au scos certificat medico legal şi l-au depus la dosarul de la poliţie. Fostul politician e urmărit penal pentru rele tratamente aplicate minorei.

Joi seara, la România TV, Irina a vorbit despre scandalul dintre fostul soţ şi fiica lor.

„Astăzi a mers la şcoală. Având în vedere situaţia, Ioana este bine. La şcoală este foarte încurajată de colegi şi de prieteni. Nu înţelege prea bine ce se întâmplă. Acum o deranjează foarte tare minciunile pe care le aude de la tatăl ei. De-a lungul timpului am făcut mai multe sesizări şi plângeri la Poliţie şi la Protecţia Copilului. În 2009 am făcut o plângere la Protecţia Copilului şi se află acolo întocmit un raport. De atunci nu s-a întâmplat nimic. Între timp, au fost multe alte incidente pe care am încercat să le aplanăm fără scandaluri. Am sperat să putem să ajungem la o stare cât de cât de linişte şi să nu facem mai mult rău copilului. Acum, având în vedere la ce s-a ajuns, încercăm să rezolvăm lucrurile. Imi doresc să mă ocup de copilul ăsta, să nu fiu îngrădită. Nu vreau custodia ei. Ioana are acum imaginea unui copil drogat, beţiv şi rebel, ceea ce nu este adevărat. Merge la o şcoală nouă şi acum imaginea asta e deja formată. El a fost agresiv cu toate femeile din viaţa lui. Eu sunt o femeie din viaţa lui. Ioana se teme de tatăl ei”, a declarat la România TV fosta sotie a lui Boureanu. 

Vezi si> Cristi Boureanu, acuzaţii INCREDIBILE la adresa fostei soţii. „A avut dosar de PROSTITUŢIE”

Scandalul cu fiica lui şi fost soţie l-a marcat pe Cristian Boureanu. Fostul politician a izbucnit în lacrimi în direct la televizor şi a spus care este marele său regret. „Îmi reprosez ca atunci cand am fost pus in fata unor falsuri. Nu am avut puterea sa o decad pe Irina din drepturle parintesti si astazi la ora asta imi pare rau ca nu am facuta cest lucru. De-a lungul timpului cu ajutorul parintilor si retelelor de socialziare am descoperit fete pe care le-am scos din anturajul ei pentru ca le-am pus in taxi sa se duca la film, copii au coborat din taxi si cu banii mei s-au dus in Centrul Vechi sa se imbete”, a declarat Cristian Boureanu.

Bouareanu susţine că nu este prima dată când fiica lui fuge de acasă ca să se îmbete. Ba mai mult susţine că minora s-ar fi şi drogat. Protecţia Copilului s-a autosesizat şi vrea să vadă condiţiile în care este crescută Ioana Boureanu.

După scandalul de proporţii care a avut loc în urmă cu câteva zile, în nordul Capitalei, atunci când îşi agresa fiica în plină stradă, a apărut în presă şi o înregistrare în care Cristian Boureanu urlă preţ de câteva minute la fiica sa, Ioana.

„Predai telefonul, nu îţi place, marş! Mută-te la mă-ta, ai înţeles? La ora unsprezece, pentru că este vacanţă, telefonul se predă. Nu-ţi convine, fă-ţi bagajul, cară-te şi dispari, ai înţeles? Voi sunteţi ok, nervii mei sunt praf, am îmbătrânit, duceţi-vă în p…a mea unde vreţi să vă duceţi, lăsaţi-mă în pace! Nu mai vreau să văd pe nimeni din familia ta, decât când vreau eu, ai înţeles? Nu mai invitaţi pe nimeni la mine în casă, decât când vrea p..a mea, vreţi să invitaţi, luaţi-vă case în p..a mea!!!

Umblu pe drumuri să-ţi fac ţie transferul vineri şi când te sun şi întreb ce faci, mi-am luat telefon şi sunt foarte ocupată, da dute-n …. mătii că-ţi pun dosarul în braţe, da du-te cu mă-ta că şi-aşa sunteţi voi ocupate, vezi poate te înscrie vreun prieten de-a lu’ mă-ta la şcoala de curve. Dar nu-i nevoie, că te poţi înscrie şi singură, nu umbli cu hoaşte bătrâne ca mă-ta. Şi pe mine mă doare, îmi bag p..a în ea de viaţă. O să ţii minte, o să fii traumatizată toată viaţa!!!”, spune nervos Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu a fost săltat zilele trecute de poliţie din trafic. Fostul politician este acuzat de fiica lui că  ar fi bătut-o în maşină. Pentru că fiica lui Boureanu este minoră, oamenii legii au chemat şi protecţia copilului.

„Nu am bătut-o. După două ore şi jumătate am găsit-o. Uitându-te pe net constaţi ce fac prietenii ei. Ei îşi dau check in. Când vezi că şi Ioana este invitată, începi să-ţi pui idei. Am primit că este la Bucureşti. Nu pot să spun că este o fire mult mai nonconformistă decât colegii ei, dar sunt părinţi care acceptă, părinţi care nu ştiu, părinţi cărora nu le pasă de rezultatele de la şcoală şi părinţi care sunt disperaţi şi nu ştiu ce să facă.

Dacă nu înţelegeam mesajele unei generaţii pe care credeam că o cunosc, dar nu o cunosc. Dacă nu era Laura nu descopeream atât de multe din fugitul de acasă, mersul la băute în Centrul Vechi al Ioanei şi al altora. Eu am încercat să o înţeleg şi să discut cu Ioana. Când 80 % din colegii tăi, băieţii cred că 100%, la 14 ani au dreptul să se ducă să bea noaptea în Centrul Vechi… unii părinţi îi lasă. La fete e mai complicat. Mulţi părinţi încearcă şi reuşesc să le ţină.

Recunosc, si noi am făcut aceste lucruri. Erau alte vremuri. Ioana are dreptul să plece cu mama ei. Dacă eu m-am ocupat atât timp de educaţia Ioanei am pretenţia, cu ajutorul instanţei, să fixez un program foarte clar de vizită. Dumneavoastră i-ati face cadou un telefon mobil cadou copilului după ce a fugit de 5 ori de acasă?”, a declarat Cristi Boureanu. 

Tot scandalul a avut loc pe o arteră circulată din Capitală, în apropierea Parcului Herăstrău. Jandarmii care aveau drept obiectiv de pază o ambasadă au observat o maşină decapotabilă negră, din interiorul căreia o tânără ţipa ca din gură de şarpe. Jandarmii au intervenit şi au constat că la volan se afla nimeni altul decât fostul politician Cristi Boureanu, şi pentru că tănăra striga că este agresată, iar ei nu aveau competenţa să facă cercetări, au procedat în mod legal la anunţarea, prin staţie, a dispeceratului 112, solicitând o echipă de intervenţie de la Secţia 2.

Patru maşini cu agenţi de ordine publică şi-au făcut apariţia în foarte scurt timp, pentru că cearta deja escaladase. Fiica fostului politician, în vârstă de 15 ani, ţipa ca din gură de şarpe „Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare”. Când poliţiştii l-au oprit, Boureanu nu a putut să-şi dovedească identitatea, pentru că nu avea nici un act la el. „Vă las buletin, paşaport, am totul acasă”, le spunea el politiştilor, vrând să demonstreze că este cooperant cu aceştia. În acest condiţii, oamenii legii au luat măsurile obişnuite, escortând pe toată lumea la secţia de Poliţie. Potrivit România TV, lui Cristian Boureanu i s-a făcut dosar penal pentru infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului.


Monica Tatoiueste bună prietenă cu Cristian Boureanu, așa că atunci când a aflat despre conflictul dintre acesta și fiica sa s-a declarat consternată și sută la sută de partea fostului politician.

„Aşa face de doi ani. Fata a fugit aseară. A lăsat-o taică-su în grija mamei sale. Fata minte. Se uită în ochii tăi şi minte. Taică-su n-o bate, minte cu neruşinare. Nu vă bazaţi pe ce spune o adolescentă isterică. Minte! Minte cu neruşinare. S-a băgat într-o gaşcă. A fugit de la ore. Au prins-o bând. Ioana vrea să-i facă rău lui taică-su. Copilul ăsta, de câte ori Cristi îi lua telefonul şi o punea să se culce la o oră normală, fugea la mamă care-i dădea tot. S-a băgat într-o gaşcă. A fugit de la ore. Au prins-o bând. Ioana vrea să-i facă rău lui taică-su. Copilul ăsta, de câte ori Cristi îi lua telefonul şi o punea să se culce la o oră normală, fugea la mamă care-i dădea tot”, a declarat Monica Tatoiu la „Acces direct”.

Femeia de afaceri a fost extrem de dură la adresa minorei care l-a acuzat pe tatăl ei că a bătut-o. Tatoiu a fost chiar și profesoara care a meditat-o pe Ioana la matematică și care a reușit să îi ridice notele de la 4 la 9.

„Nu vă luați după o copilă isterică a cărui tată încearcă să o facă să se comporte ca o fată de 16 ani, iar ea își dorește să fie liberă ca o muiere de 18 ani: să bea, să fumeze, să se culce la ora 4 noaptea. L-a văzut cineva oe Cristi lovind-o? Eu am avut probleme cu ea. Minte uitându-se în ochii tăi. Am asistat și eu la mine în casă la din astea, în momentul în care i-a luat telefonul. I-a zis că o să-l reclame și o să spună multe despre el. Asta la mine în casă. Nu se poate așa ceva! Într-un an am ridicat-o de la 4 la 9 la matematică, apoi Cristi o ducea la maică-sa și trebuia să o iau de la capăt, că de la maică-sa a fugit”, a completat aceasta și la Antena Stars.