Fosta soţie a lui Maradona, dezvăluiri INTIME INCENDIARE. „Cea mai tare noapte din viaţa mea…”

Veronica Ojeda, fosta soție a fotbalistului Diego Maradona, a dezvăluit amănunte picante din relația cu starul Argentinei. Cei doi au fost împreună timp de opt ani și au împreună și un fiu, Diego Fernando.

10 apr. 2017, 11:28
Fosta soţie a lui Maradona, dezvăluiri INTIME INCENDIARE. „Cea mai tare noapte din viaţa mea…”

Veronica Ojeda își aduce aminte cu exactitate toate momentele petrecute între ei și nu a ezitat să ofere detalii nemaiauzite până acum din intimitatea lor.

„Diego a fost cel mai bun iubit pe care l-am avut, la fel cum crede şi el despre mine. Nimeni nu îl poate întrece. Nu am făcut sex timp de doi ani după ce ne-am despărţit. Cea mai tare noapte din viaţa mea a fost alături de el. Ne aflam în Caraibe, pe o insulă pustie unde se putea ajunge doar cu barca”, a povestit Veronica, potrivit GSP.

„Iubirea vieţii mele a fost fără dubii Diego. Mereu am spus acest lucru. Îi dau nota 10 din 10 în pat. La sexul oral, pe o scară de la unu la zece, opt. A fost pasiune adevărată între noi. Diego m-a întrebat dacă vreau să mă îmbrac într-un costum de poliţistă. Încă mai am rochia respectivă. Şi multe altele. La o petrece din Columbia am făcut sex în piscină, deşi se afla multă lume acolo. Nu ştiu dacă cineva a realizat ce s-a întâmplat acolo”, a mai adăugat fosta soție a lui Maradona.