Fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu, DE NERECUNSOCUT. Vezi cum arată ACUM femeia care l-a părăsit după accident

În trei ani, Mihai Neşu a trecut prin câte trec alţii într-o viaţă. Neşu şi-a văzut cariera distrusă, căsnicia destrămată şi şi-a îngropat mama. In acelasi timp, fosta lui partenera si-a vazut mai departe de propriile planuri de viitor.

27 aug. 2014, 14:36

Mihai Neşu s-a intors acasa si este pregatit sa lupte pentru viata sa. Dupa divort si dupa moartea mamei sale, fostul fotbalist s-a inchis intr-o manastire, sperand ca, astfel, isi va gasi linistea si ca va iesi din depresie. In acelasi timp, fosta lui partenera si-a vazut mai departe de propriile planuri de viitor.

Potrivit cancan.ro, dupa ce s-a intors din Olanda, acolo unde a locuit o perioada cu Mihaita Nesu, pe vremea cand erau impreuna, Maria locuieste acum la Oradea. Acum, femeia este total schimbata fata de momentul in care i-a devenit sotie fostului fotbalist. Pe atunci, Maria era mai deschisa la par, o nuanta de saten inchis, iar acum s-a vopsit bruneta.

Vezi: Mesaj emoţionant al lui Mihai Neşu, pe Facebook: Are mare nevoie de sprijin

Cei doi s-au cunoscut la inceputul anilor 2000, iar intre ei a fost dragoste la prima vedere. In anul 2006 s-au casatorit si nimic nu parea sa le umbreasca fericirea. El era o vedetă a gazonului, iar ea era o sotie devotată. Anul 2011, când Mihai a suferit acel accident in timpul unui antrenament, care putea să-l omoare, nu l-a omorât, dar i-a omorât sufletul pereche.

La jumatatea anului 2012, Maria si-a facut bagajele si a parasit locuinta lor din Olanda, refugiindu-se in casa parintilor sai din Oradea, orasul lor natal. Despărțirea a survenit după 12 ani de relație. Au trecut aproape doi ani de atunci, timp in care cei doi si-au vorbit extrem de rar.

Până acum câţiva ani, Mihai Neşu era un fotbalist care uimea pe toată lumea cu determinarea lui de pe teren, care era uneori vecină cu lipsa totală a vreunui spirit de conservare. Neşu nu a umblat niciodată cu jumătăţi de măsură, iar asta a făcut ca, la un antrenament cu echipa FC Utrecht, la care era legitimat, să sufere o accidentare care i-a schimbat viaţa la 180 de grade. O fractură a coloanei în zona cervicală l-a ţintuit într-un scaun cu rotile şi de atunci viaţa lui a devenit un calvar. Totuşi, la fel ca în cariera de fotbalist, Neşu nu a renunţat la luptă şi a reuşit să facă progrese cât de mici.

Mihai Neşu, apariţie SURPRINZĂTOARE. Cum arată la trei ani de la accidentul care l-a lăsat PARALIZAT – FOTO

În plus, a înfiinţat o fundaţie care îi poartă numele şi care sprijină copiii cu dizabilităţi şi boli cronice din România prin implicarea în proiiecte şi acţiuni caritabile, în vederea îmbunătăţirii stării lor de sănătate. Pe lângă demersurile pentru dotarea cât mai multor centre de recuperare la standarde internaţionale, Fundaţia Mihai Neşu prezintă cazurile mai deosebite, în speranţa că aducerea lor în atenţia publicului larg va ajuta la obţinerea sprijinului de care este nevoie.

MIHAI NEŞU, tratat de medicul lui Michael Jackson. Doctorul a făcut un anunţ EXTRAORDINAR