Fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu şi-a refăcut viaţa lângă alt bărbat

Viata de femeie divortata ii prieste fostei sotii a lui Mihai Nesu. Pentru ca a inceput sa castige foarte bine ca designer de incaltaminte, Maria s-a hotarat sa se mute la Bucuresti si sa isi deschida un magazin de profil. Prietenii apropiaţi spun chiar că fosta soţie a lui Neşu şi-a refăcut viaţa şi este la un pas de un nou mariaj.

17 ian. 2016, 13:46

La 10 mai se împlinesc 5 ani de la cumplitul accident grav suferit de Mihăţă Neşu la un antrenament al echipei sale, FC Utrecht, în Olanda. În urma unei lovituri primite de la colegul său de echipă Alje Schut, românul a căzut la pământ, incapabil să mişte. Transportat de urgenţă la spital, fotbalistul a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală şi a fost operat imediat.

În următoarele luni a început un adevărat calvar: sute de ore de recuperare medicală. Primele semne medicale pozitive au apărut în timp: şi-a recâştigat parţial controlul asupra braţului drept. Şi-a pierdut pe rând cariera sportivă, viaţa socială, soţia, care a băgat divorţ, şi, în final, părinţii, care au trecut în nefiinţă.

In 2012, Mihaita Nesu a fost parasit de sotia sa, cu care a avut o relatie de 11 ani, ea fiind cea care a decis ca nu mai poate continua alaturi alaturi de o persoana invalida. Maria a revenit la numele sau de domnisoara, Gherman, si se ocupa de afacerea pe care a pus-o pe picioare inca de acum cativa ani.

Absolventa a Facultatii de Arte Plastice, fosta nevasta a lui Mihaita Nesu deseneaza modele de pantofi, pe care mai apoi le vinde unde fabrici din Oradea.

La mai bine de doi ani de la despartire, fosta soţie radiaza de fericire. Maria si-a refacut viata de mai bine de un an si este indragostita lulea. Mai mult, unii apropiati sustin ca ea este la un pas de un nou mariaj.

„Rade, e fericita, parca a inviat. Iubeste si este iubita. Are putere de munca, multe planuri. Da, asa se aude, ca se va casatori. Este convinsa ca l-a gasit pe barbatul vietii ei. Maria il respecta mult pe fostul sau sot si isi doreste ca el sa isi gaseasca linistea si sa se faca bine. Insa, pentru ea, Nesu este un capitol inchis demult. O parte din viata ei de pe urma careia i-au ramas multe amintiri. Ea si Mihaita nu isi mai vorbesc, el este foarte suparat pe faptul ca ea l-a lasat la greu”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

Mihai Neşu, fostul fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale, ar putea avea şansa să meargă din nou. Ţintuit într-un fotoliu rulant din mai 2011, când a suferit un teribil accident la un antrenament al echipei FC Utrecht, la care era legitimat, „Bichonul” a încercat tot ce se putea, dar tot nu a reuşit să facă prea mari progrese pe calea recuperării. Măduva coloanei a fost secţionată în zona cervicală şi l-a lăsat pe Neşu paralizat de la gât în jos, dar acum s-ar putea să existe o şansă pentru el.

Medicul Ion Alexie, stabilit în SUA, spune că Neşu va intra într-un program destinat refacerii persoanelor aflate în situaţia sa. Neşu a fost de acord ca, prin intermediul dr. Ion Alexie, bunul lui prieten, dosarul său medical să fie trimis la clinica Invivo Therapeutics, din Cambridge (Massachusets). „Nu discutăm despre ceva care se va întâmpla acum, într-o zi sau o lună. Dar cu răbdare, minunea la care sperăm toţi s-ar putea realiza. Proiectul se va derula, cel mai probabil, din septembrie anul viitor. Medicii din SUA au promis să includă dosarul lui Mihăiţă la «prioritari »”, a dezvăluit dr. Alexie, fost medic personal al regretatului Michael Jackson.

Citeşte şi Gigi Becali, dezvăluire ULUITOARE despre Mihai Neşu: „Este un alt om!”