Fostă vedetă Pro tv: „Am fost agresată sexual. Cu muşcat, cu vânătăi….”

O fostă vedetă Pro tv face o mărturisire cutremurătoare într-un interviu sincer pentru Mediafax şi Gândul.

RomaniaTV.net
19 feb. 2018, 21:13
Fostă vedetă Pro tv: „Am fost agresată sexual. Cu muşcat, cu vânătăi….”

Irina Reisler a dezvăluit că în viaţă, a avut şi momente nu tocmai uşoare, fiind hărţuită chiar de medicul său, dar şi de un coleg.

„N-a fost uşor. Au existat momente, dar cred că orice femeie cu mintea întreaga poate să depăşească. M-am gândit să scriu despre toate aceste lucruri la un moment dat, la pensie când o să am timp, pentru că sunt experienţe urâte pentru mine la momentul acela, care m-au schimbat poate, mi-au inhibat clar din feminitate, tot timpul am fost foarte atentă cât e decolteul, cât…ştii?! Te transformă uşor întâmplările astea, dar care poate le sunt de folos altora. Pe vremea noastră (râde), în tinereţea noastră nu se făcea atâta tam-tam ca acum, au, m-a atins cu un deget, m-a harţuit. Acum hărţuirea sexuală a căpătat o altă dimensiune. Atunci ne luptam singure cu ea”, spune ea. 

 Ai fost vreodată harţuită sexual?

Da! Da. Am avut un incident in televiziune extrem de agresiv, într-un moment fragil al vieţii mele. Nu voi da nume. Când am rămas prima data însărcinată în viaţa mea, ştiind ca nu pot face copii, nici nu m-am gândit la asta. A fost o sarcină oprită în evoluţie, de care repet, habar nu am avut. Febră, infecţie, absolut făra cauze cunoscute. Şi am fost agresată de medicul care a venit să mă consulte. Cu muşcat, cu vânătăi, eu repet, fiind într-un moment extrem de fragil . Ulterior am aflat că era vorba de o sarcină oprită în evoluţie. Acela este momentul pe care mi-l amintesc ca a fost extrem de ….de….., adică omul care trebuia sa aibă grijă de mine şi să vadă ce se întâmplă a înţeles altceva. Tot aşa în tinereţe am avut un coleg de presa care a fost extrem de agresiv pe teren, undeva sus la Bâlea, unde nu prea aveai unde să fugi şi pe care ulterior a trebuit sa îl văd în ProTV zi de zi. N-a fost uşor. Au existat momente, dar cred că orice femeie cu mintea întreaga poate să depăşească. M-am gândit să scriu despre toate aceste lucruri la un moment dat, la pensie când o să am timp, pentru că sunt experienţe urâte pentru mine la momentul acela, care m-au schimbat poate , mi-au inhibat clar din feminitate, tot timpul am fost foarte atentă cât e decolteul, cât…ştii?! Te transformă uşor întâmplările astea, dar care poate le sunt de folos altora. Pe vremea noastră (râde), în tinereţea noastră nu se făcea atâta tam-tam ca acum, au, m-a atins cu un deget m-a harţuit. Acum hărţuirea sexuală a căpătat o altă dimensiune. Atunci ne luptam singure cu ea.

Irina Reisler, jurnalist, promotor al vieţii sănătoase, al cărui business actual încurajează viaţa echilibrată, a slăbit 50 de kilograme cu ajutorul dietei disociate.