Fostele neveste ale lui Johnny Depp îi iau apărarea în scandalul cu Amber Heard

Johnny Depp primeşte un ajutor neaşteptat din partea fostelor sale soţii, cântăreaţa Vanessa Paradis şi makeup artista Lori Anne Allison, în scandalul cu actuala soţie, Amber Heard, care vrea să divorţeze şi îl acuză de violenţă domestică. Cele două spun că actorul nu este capabişl de violenţă.

29 mai 2016, 13:54
Fostele neveste ale lui Johnny Depp îi iau apărarea în scandalul cu Amber Heard

Vanessa Paradis, cea de-a doua soţie a lui Depp, a exprimat că actorul este ‘sensibil şi iubitor’ şi a negat vehement acuzaţiile de vilenţă domestică, pretinse de Amber Heard. Actriţa franceză, care are împreună cu Depp doi copii, a scris o scrisoare în care cataloghează declaraţiile lui Heard drept ‘revoltătoare’. Aceasta a exprimat: ‘În toţi anii de când îl cunosc pe Johnny, nu a comis niciodată vreun abuz fizic asupra mea, iar aceste acuzaţii nu seamănă deloc cu bărbatul lângă care am trăit 14 ani minunaţi’, a spus Vanessa Paradis, citată de Daily Mail, preluat de Mediafax.

Vanessa Paradis, care a avut o relaţie cu Depp din 1998 până în 2012, a declarat că actorul este ‘tatăl copiilor mei şi este o persoană iubitoare şi iubită’. Părerea Vanessei Paradis asupra lui Depp coincide cu cea a primei soţii a actorului, Lori Anne Allison, care a declarat că nu a lovit-o vreodată.

Declaraţiile vin după ce Amber Heard a intentat divorţul de Depp. Săptămâna trecută, Carl Moor, judecătorul Tribunalului Superior din Los Angeles, a emis un ordin de restricţie faţă de Depp, pentru acuzaţia de violenţă domestică.

Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, avea o vânătaie pe obraz la momentul apariţiei sale în instanţă pretinzând într-o declaraţie sub jurământ că actorul i-a aruncat un iPhone în faţă şi a depus în justiţie fotografii cu respectivele răni cauzate. Depp a negat acuzaţiile făcute de Heard, cu care s-a căsătorit în urmă cu 15 luni pe insula sa privată din Bahamas.

Citeşte şi: Johnny Depp răspunde acuzaţiilor de violenţă aduse de soţia sa, Amber Heard

În declaraţia sa de la tribunal, Amber Heard a declarat că Depp a zdrobit o sticlă de şampanie de perete şi că ‘a aruncat cu un pahar de vin în mine care s-a făcut ţândări de pardoseală. După aceea Johnny m-a luat de umeri şi m-a imobilizat pe pat, blocând uşa dormitorului. După aceea m-a tras de păr şi m-a aruncat cu violenţă pe podea. Johnny ţipa la mine şi mă ameninţa, bătându-şi joc de mine să mă ridic. După câteva minute, Johnny a ieşit din apartament, dar nu înainte de a arunca şi de a sparge aproape toate obiectele din preajma sa. Nu l-am mai văzut pe Johnny de atunci de o lună.’

Din liga apărătorilor lui Depp face parte şi actorul Mickey Rourke, în vârstă de 62 de ani, care a declarat pentru TMZ că: ‘Nu-mi pare un bărbat prea violent. Este un bărbat cu picioarele pe pământ, aşa a fost mereu, rezonabil, un gentleman şi nu un tip violent.’ Actorul nu a vrut să comenteze despre Amber Heard: ‘Nu ştiu nimic despre ea. Chiar nu cunosc absolut nimic.’

Nu în ultimul rând, Lori Anne Alison, prima nevastă a lui Depp, cu care a fost căsătorit între 1983-1985, a spus că era o persoană blândă, căreia îi plăceau animalele şi că nu a fost niciodată agresiv în timpul relaţiei. Deşi cei doi au divorţat, au rămas buni prieteni.

În timp ce Amber a solicitat protecţie legală pentru căţelul său Pistol, Lori Anne Alison a declarat că Depp nu ar face niciodată rău unui animal. O sursă apropiată lui Lori şi Depp a exprimat: ‘Lori şi Johnny au avut un căţel pe parcursul căsniciei lor şi el era mult mai iubitor cu animăluţul decât mulţi părinţi sunt cu copiii lor.’