Fostul fotbalist Claudiu Răducanu, dărâmat psihic: „Suferă, plânge şi nu mai vrea să mănânce”

Ghinioanele se ţin lanţ pentru fostul fotbalist Claudiu Răducanu. După ce a fost reţinut în Mexic pentru că a clonat carduri, el a fost mutat într-un centru de plasament din Cancun. Răducanu a suferit o depresie, iar starea sa psihică se degradează pe zi ce trece. "Este dărâmat! Suferă, plânge şi nu mai vrea să mănânce", spun apropiaţii.

RomaniaTV.net
23 nov. 2014, 11:09
Fostul fotbalist Claudiu Răducanu, dărâmat psihic: „Suferă, plânge şi nu mai vrea să mănânce”

Claudiu Răducanu a fost reţinut luna trecută în Mexic, dar a fost eliberat pe cauţiune. El a fost dus la ambasada României din Cancun, iar mai apoi transferat într-un centru de plasament. De atunci, starea sa psihică nu este deloc bună, au mărturisit prietenii săi pentru Cancan.

„Condiţiile în care trăieşte nu sunt deloc ok. Suferă foarte mult, nu mai vrea să mănânce, plânge. Aşteaptă să se întâmple ceva, să se finalizeze ancheta şi să fie adus acasă, în ţară. Îi este foarte teamă că ar putea ajunge la închisoare şi este dărâmat”, a declarat un apropiat al lui Răducanu.

Citeşte şi: O nouă LOVITURĂ pentru Claudiu Răducanu. ACUZAŢIE-ŞOC de ULTIMĂ ORĂ în Mexic

Fostul stelist a fost reţinut după ce a încercat să sustragă bani dintr-un bancomat cu un card fals. Apoi a vrut să mituiască un agent de pază care îl văzuse. Alături de Claudiu Răducanu a mai fost ridicat şi un alt roman. Cei doi sunt anchetaţi pentru fals, uz de fals şi dare de mită. Potrivit anchetatorilor, ei au retras de la bancomate sume de până la 300 de euro.

În urmă cu mai bine de zece ani, Claudiu Răducanu era golgheterul României cu Steaua. În ultima vreme, Răducanu a rămas însă fără bani şi chiar a lucrat ca şofer în Irlanda.