Fostul judecător Corneliu Bogdan Tudoran se află la un sanatoriu de lux

Fostul judecător Corneliu Bogdan Ion-Tudoran se află în centrul unei anchete de proporții, fiind obligat să răspundă unor acuzații extrem de grave – falsificarea declarațiilor de avere și efectuarea de operațiuni financiare incompatibile cu funcția. T

RomaniaTV.net
18 nov. 2019, 15:06
Fostul judecător Corneliu Bogdan Tudoran se află la un sanatoriu de lux

Fostul judecător Corneliu Bogdan Ion-Tudoran este anchetat și pentru modul în care a dobândit averea personală. Numai că fostul judecător de la Curtea de Apel s-a ”ascuns” la Sanatoriul de Nevroze Predeal, iar CANCAN.RO vă prezintă informații senzaționale din care reiese că Tudoran huzurește și participă la… evenimente mondene. 

Corneliu Bogdan Ion-Tudoran fentează din nou, sistemul judiciar, devenind depresiv la aflarea veștii că traficul lui de influență și averea ilicită îi sunt cercetateț. Fostul judecător a recurs la metoda ”Psihiatria”, pentru lipsa unor vitamine, fiindcă nu mai avea poftă de mâncare, iar medicii psihiatri de la Spitalul Obregia i-au administrat lui… aspirină. După externare, controversatul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran și-a găsit adăpost la Sanatoriul de Nevroze Predeal, informează Ziua News. Medicii din București – de la Spitalul Obregia – nu ar mai fi recomandat o nouă internare, Dar Ion-Tudoran s-a programat din timp și și-a rezervat un loc de lux în la Sanatoriu de la Predeal. A mințit autoritățile că se prezintă la audieri, însă ”scenariul” era deja scris și nu avea de gând să se prezinte. Pentru 60 de lei/zi plătiți oficial, Corneliu Bogdan Ion-Tudoran stă bine-merci în aerul curat de la Predeal, într-o cameră de hotel, cu tv, grup sanitar propriu și terasă.