Fostul judecător Mircea Moldovan devoalează sistemul şi încrengătura cu SRI VIDEO

Dezvăluiri halucinante din spatele gratiilor făcute de unul din oamenii sistemului. Fostul judecătorul Mircea Moldovan a explicat în exclusivitate pentru România TV cine stă în spatele dosarului său. De la băieții deștepți din energie până la avocați cu angajamente la SRI, fostul judecător devoalează sistemul.

25 mai 2017, 19:38
Fostul judecător Mircea Moldovan devoalează sistemul şi încrengătura cu SRI VIDEO

„Cand am terminat facultatea in 1989 m-am dus sa semnez un angajament. Am facut o cerere si sa vedeti ce raspuns mi s-a dat. Nu se aproba din cauza conditiei sociale. Adica, eu veneam de la tara. Si fiind un om prea simplu mi s-a respins cererea, deci startul meu ca sa intru in SRI”, a dezvăluit fostul judecător.

Citeşte şi: Un judecător din România, cumpărat cu un telefon şi carne de vită şi miel

„Cand am vazut catusele nu stiam pe ce lume sunt. Pe Adamescu nu l-am cunoscut pana la proces. Au facut legatura pe persoane nu pe fapte. Eu am primit de la lichidatori ca si compensatie. Noi ne vedeam cu lichidatorii nu era ca si cum e o relatie intre parte si judecator, aveam sedinte cu lichidatorii judiciari. Ni se plateau deplasari cu lichidatorii si nu era si asta dare de mita. Toata tevatura a plecat de la o nepotica care sufera de meningita, aveam nevoie de bani sa o operez la Hanovra si am luat imprumut 50 de mii de euro si-mi mai trebuiau 30 de mii. Asa ca am apelat la oamenii din apropiere. Sa vedeti in convorbiri. Am primut banii pe cardul de salariu”.

„A venit vicepresedintele SUA in 2013 si se facea tevatura pe lupta anticoruptie la nivel inalt, care a inceput in 2012 prin inregistrarea pe siguranta nationala. Substratul cercetarii mele vine de la Hridroelectrica. Baietii destepti de la Carrefour prin Guardei firma de paza m-au filmat ca sa demonstreze ca eu am legatura cu lichidatorii si ca ii numesc pe lichidatori pe interes. Si-au filmat problema cu televizorul. In 12 ianuarie mi-au adus televizor, ei au filmat si au sesizat DNA ca în 18 decembrie am primit un televizor. Ori cand s-au ratat filmarile la dna s-a vazut ca dupa ce cererea ramasese fara obiect. Avocatul de la Carrefour a facut asta, avocat care se lauda care are angajament la SRI”. 

„Îmi ascultau 3 telefoane pentriu organizarea de grupari teroriste. Si le-am zis daca am facut jaf armat sa-mi dea  armele. Trebuia sa savarsesc o fapta de siguranta nationala ca sa fiu interceptat, asta e abuzul in serviciu . Am invocat nulitatea pe siguranta natioanla si mi-a respins”.