Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiţiei, audiat la DNA

Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiției, s-a prezentat, miercuri, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), unde a fost audiat de procurori.

20 sept. 2017, 10:04
Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiţiei, audiat la DNA

Robert Cazanciuc a fost citat de procurorii DNA pentru a fi audiat în calitate de martor, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Procurorii anticorupție i-au mai audiat zilele trecute pe foştii premieri Victor Ponta și Sorin Grindeanu, dar și pe președintele PNL, Ludovic Orban.

„Nu pot să vă dau informaţii despre dosarul în care am fost chemat. Nu mă priveşte. Este un dosar în care am dat declaraţii în calitate de martor şi nu pot să va dau nicio informaţie legata de subiectul dosarului”, a spus Orban.

Tot luni s-a prezentat la DNA şi fostul premier Victor Ponta, acesta fiind audiat ca martor într-un dosar de corupţie. Potrivit unor surse citate de România Curată, audierea ar fi avut loc în dosarul TelDrum. Fostul premier a stat mai bine de trei ore în sediul DNA.

În urmă cu o săptămână a fost audiat ca martor la DNA şi fostul premier Sorin Grindeanu. El nu a vrut să spună în ce dosar a fost citat. A precizat doar că are calitate de martor în dosar.

„Am calitatea de martor. Nu pot să vă spun. Sunt lucruri pe care pot să le declar și altele pe care nu. Nu vreau și nu pot să vă dau amănunte din acest dosar. Eu cred că am fost cât se poate de clar, nu am niciun fel de problemă, calitatea mea este cea de martor”, a spus Grindeanu, la ieşirea de la DNA.