Fostul ofiţer MApN, acuzat de PEDOFILIE, refuzat de avocatul din oficiu. Află motivul

Situaţie incredibilă în cazul pedofilului de 64 de ani, prins în Capitală. Bărbatul, fost ofiţer la Direcţia de Contrainformaţii a MApN, a ajuns să fie refuzat chiar şi de avocatul din oficiu. Astfel, el s-a trezit fără apărare în procesul în care este acuzat că ar fi abuzat sexual opt minori.

28 iul. 2014, 06:32
Fostul ofiţer MApN, acuzat de PEDOFILIE, refuzat de avocatul din oficiu. Află motivul

În faţa instanţei, avocatul desemnat din oficiu a motivat că nu îl poate reprezenta pe bărbatul de 64 de ani, pentru că, în opinia lui, acesta este un „monstru„, potrivit România TV. Bărbatul este fost ofiţer de contrainformaţii în cadrul MApN.

Baroul Bucureşti va desemnat un nou avocat din oficiu. În cazul avocatului care l-a refuzat, nu se va impune nicio sancţiune, pentru că legea spune că în astfel de situaţii, dacă avocatul din oficiu are un motiv întemeiat, poate refuza clientul care i-a fost desemnat.

Bărbatul de 64 de ani este acuzat de procurori că în mai puţin de un an de zile a abuzat sexual opt copii. Bărbatul se plasa în faţa şcolilor sau în locurile de joacă, îi ademenea pe copii cu dulciuri şi îi ducea în locuri ferite, unde îi abuza sexual.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Percheziţii de amploare la casa unui PEDOFIL periculos din Capitală: A abuzat de copii de cinci ani