Fostul prefect de Sibiu Ilie Mitea a murit într-un grav accident auto

Fostul prefect de Sibiu, Ilie Mitea, a murit aseară într-un accident auto, în Vâlcea, în localitatea Milcoiu. În același loc unde în urmă cu trei luni s-a mai produs un alt accident mortal.

RomaniaTV.net
22 iun. 2018, 07:46
Fostul prefect de Sibiu Ilie Mitea a murit într-un grav accident auto

Din primele informații, se pare că Ilie Mitea se afla pe locul din spatele șoferului unui autoturism Ford care circula regulementar. Pe celălalt sens de mers, un alt vehicul a încercat o depășire a unui TIR fără să se asigure și a intrat frontal în mașina în care se afla sibianul.

Ilie Mitea nu a murit în urma impactului, ci la câteva minute după producerea accidentului. Șoferul mașinii în care se afla Mitea a vrut să evite coliziunea directă cu automobilul care venea din față și a încercat să se apropie cât mai mult de marginea șoselei. Mașina care venea din sens opus a lovit direct în zona în care se afla șoferul și fostul prefect de Sibiu.

Potrivit primelor date transmise de IPJ Vâlcea, accidentul mortal a avut loc în jurul orei 21.45, la km. 161 + 200 m., pe Dn 7, în localitatea Milcoiu. ”Se pare că șoferul unui auto Volkswagen ce se deplasa din direcția Râmnicu Vâlcea-Pitești, a vrut să depășească un TIR, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un auto marca Ford, ce circula din sens opus. În urma impactului, a rezultatul decesul conducătorului auto din Ford, a pasagerului din dreapta și rănirea gravă a altor trei persoane, transmite turnulsfatului.