Fostul procuror Max Bălăşescu: Un procuror celebru plasa banii unui cămătar în sectorul 1

Max Bălășescu, fost procuror, mediatizat în dosarul vrăjitoarelor Oanei Zăvoranu, a făcut dezvăluiri și acuzații halucinante, marți seara, la România TV.

RomaniaTV.net
08 ian. 2019, 21:26
Fostul procuror Max Bălăşescu: Un procuror celebru plasa banii unui cămătar în sectorul 1

Fostul procuror Bălășescu, cel care l-a acuzat pe actualul procuror general al României, Augustin Lazăr, că a intervenit într-un dosar pe care i l-a luat, a spus, la emisiunea lui Victor Ciutacu, că Marius Iacob, procuror DNA, cel care i-a fost adjunct Laurei Codruța Kovesi, i-a dat ordin să aresteze ”un om care nu era pe placul PDL”.

Citeşte şi:  Augustin Lazăr îi răspunde fostului procuror Max Bălăşescu: Afirmaţii calomnioase, lansate pentru a-mi afecta reputaţia

”Marius Iacob, cel care a fost adjunctul lui Kovesi la DNA, mi-a cerut să arestez un om care nu era pe placul PDL. Viorel Cerbu, procuror la DNA, care avea relații de prietenie cu Oana Zăvoranu, a fost folosit pentru a mă aresta. Sebastian Dobrescu este cămătarul lui Zăvoranu. Unul dintre procurori, care e în funcție, plasa banii. El a fost salvat prin arestarea mea. Banii se dădeau la țigani și apoi se luau cu camătă. Dădeau bani doar în Sectorul 1. Dobânda era 20-25% pe lună.”, a spus Max Bălășescu la România TV.