Fostul şef al ANAF, atac la adresa lui Teodorovici: „Deficit triplu în octombrie, bufonul de la MFP a blocat publicarea datelor”

Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, îl atacă din nou pe actualul ministru al finanțelor, Eugen Teodorovici, pentru nepublicarea execuției bugetare pe luna octombrie.

29 nov. 2018, 12:56

„Suntem pe 29 noiembrie și masluitorul de cifre Orlando, bufonul de la MFP, a blocat publicarea execuției bugetare pe luna octombrie! După interzicerea publicării de către ANAF a încasărilor bugetare in prima zi a lunii următoare pentru luna precedenta, asistam în ultimul timp și la o întârziere nepermisa a publicării execuției bugetare.

Motivul? În luna octombrie s-a adâncit dezastrul: venituri mult sub estimări și deficit triplu! Dacă nu se va întâmpla o minune în atragerea de fonduri europene sau în încasările sutelor de mii de decizii de impunere aruncate în spinarea persoanelor fizice, după trei ani de „uitare”, bugetul țării va ajunge la fundul sacului.

Asadar, continuati băieți…cu „potrivirea” cifrelor și alimentarea propagandei mass-media pentru coafarea dezastrului. Alături de Italia, în chestiuni bugetare, am devenit și noi oaia neagra a Europei civilizate! Adaugati asta razboiului declarat de PSD democratiei, statului de drept si UE si aveti tabloul complet al modului in care Romania este perceputa astazi de catre partenerii sai”, a spus Gelu Diaconu pe Facebook.