Fostul şef al OPC Iaşi a câştigat de Loteria Bonurilor Fiscale 2015

Fostul şef de la Protecţia Consumatorului Iaşi, Marian Grigoraş, este unul dintre câştigători la Loteria Bonurilor Fiscale, după cum arată bonul fiscal postat chiar de el pe Facebook.

14 apr. 2015, 11:01
Fostul şef al OPC Iaşi a câştigat de Loteria Bonurilor Fiscale 2015

LOTERIA BONURILOR FISCALE a făcut mulţi ieşeni fericiţi. Pe lângă fostul şef al OPC, o altă norocoasă din judeţul Iaşi a anunțat tot pe rețelele de socializare că a câștigat la Loterie. Cu 6 lei şi 17 bani a cumpărat dintr-un supermarket, pe 7 februarie, o legătură de ridichi, o pungă de piper măcinat şi un pachet de şerveţele.

Pentru a intra în posesia premiului trebuie parcuşi câţiva paşi: câştigătorul îşi poate revendica premiul până pe 13 mai. Pentru acest lucru trebuie să prezinte bonul original și o copie după actul de identitate la orice administrație fiscală, iar plata va fi făcută în 60 de zile.

Câştigul total, de un milion de lei, va fi împărţit între toţi cei care au bonuri de 6 până la 6,99 lei, validate de ANAF. Suma finală va fi impozitată cu 16%. 

După ce au văzut rezultatul primei ediţii a loteriei fiscale, oamenii spun că vor începe să colecţioneze bonurile. 

Următoarea extragere a Loteriei fiscale va avea loc în data de 17 mai. Atunci vor participa bonurile emise în luna aprilie.