Fostul şef al Poliţiei Bihor, pus sub control judiciar

Fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Bihor, chestorul Liviu Popa, a fost pus, luni, sub control judiciar. Măsura a fost luată de procurorii DNA în dosarul în care Liviu Popa şi patru şefi de Poliţie din judeţ sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie.

26 sept. 2016, 13:25
Fostul şef al Poliţiei Bihor, pus sub control judiciar

Şeful Poliţiei Bihor, chestorul Liviu Popa, a fost pus, luni, sub control judiciar de către procurorii DNA Oradea în dosarul în care el şi mai mulţi şefi de poliţii din Bihor – între care şeful Poliţiei Municipiului Beiuş, Remus Indrei, şeful Poliţiei Rurale Beiuş, Dorin Vesa, şeful Postului de Poliţie Pietroasa, Gheorghe Bat, şi şeful postului de poliţie Cărpinet, Raul Rotar – sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie, potrivit ebihoreanul.ro.

Atât Liviu Popa, cât şi ceilalţi suspecţi din dosar, au fost convocaţi, luni dimineaţă, la sediul DNA Oradea, pentru a li se pune în vedere faptul că sunt inculpaţi.

Chestorul Liviu Popa și-a anunțat, joi, demisia din fruntea IPJ Bihor. Liviu Popa este suspect într-un dosar de corupţie instrumentat de către procurorii DNA Oradea. Potrivit unor surse, Popa este anchetat pentru luare de mită în formă continuată.