Fotbal internaţional: Dublă Mihai Roman, gol decisiv Ropotan

Mihai Roman a reușit să marcheze două goluri pentru Maccabi Petah Tikva, care a dispus cu 4-1 de Bnei Yehuda Tel Aviv, în deplasare, sâmbătă, în etapa a șaptea a campionatului de fotbal al Israelului. Mijlocașul român Adrian Ropotan a marcat golul victoriei echipei Hatta, cu scorul de 3-2 în deplasare cu Bani Yas, sâmbătă, în etapa a patra a campionatului de fotbal al Emiratelor Arabe Unite.

23 oct. 2016, 04:57
Fotbal internaţional: Dublă Mihai Roman, gol decisiv Ropotan

Mihai Roman a marcat în minutele 35 și 49, celelalte goluri ale oaspeților fiind marcate de Gidi Kanuk (23) și Mohammed Kalibat (88), în timp ce pentru Bnei Yehuda a înscris Alon Turgeman (73).

Roman a ajuns la trei goluri marcate în campionat.

În clasament, pe primul loc se află Maccabi Tel Aviv, cu 16 puncte (6 jocuri), urmată de Maccabi Petah Tikva, 14 p, Hapoel Be’er Sheva, 13 p (6 j) etc.

Daniel Hernandez (17) și Joaquin Larrivey (21) au marcat pentru Bani Yas, în timp ce pentru Hatta au înscris atacantul brazilian Samuel (18, 74 — penalty), Ropotan marcând în prelungiri (90+1).

Ropotan a jucat tot meciul la oaspeți, acesta fiind al doilea său gol marcat în campionat.

Al-Ahli Dubai, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu, a dispus cu 4-1 de Dibba Al Fujairah.

În clasament, Al Shabab este lider, cu 12 puncte, urmată de Al-Jazira, 10 p, Al-Ahli, 9 p (3 jocuri), Al Wasl, 9 p, Hatta, 7 p, etc.