Fotbal pe motociclete, imagini spectaculoase VIDEO

Ce au în comun fotbalul şi motociletele de superviteza? Doi profesionişti au reuşit sa îmbine într-un mod senzaţional cele doua sporturi. Au intrat într-o arena de corida din Spania şi au facut spectacol îmbinând adrenalina din motosport si fotbal.

02 mai 2017, 09:28
Fotbal pe motociclete, imagini spectaculoase VIDEO

Exista însa si un sport adevarat care îmbina cele doua pasiuni. Motoballul este, în principiu, banalul fotbal jucat pe motoare.

O minge, motociclete, un teren, doua porţi şi reguli similare celor din fotbal. Cam astea ar fi elementele de baza din Motoball. Sportul nu este tocmai popular pe la noi, dar în Rusia şi Ţarile învecinate se strâng mii de oameni la meciuri care se televizeaza. În Germania, pe de alta parte, exista şi o Bundesliga dedicata acestui sport. În Motoball se folose?te o minge mare, cu o greutate de 1200 g, iar fiecare echipa are un portar ?i patru jucatori de câmp. La aceştia se adauga, desigur, doi mecanici şi un team-manager. Un meci are patru reprize a câte 20 de minute, întrerupte de pauze de 10 minute. Spectacolul e garantat.