Fotbalist arestat pentru JAF la o casă de pariuri. A folosit un pistol de JUCĂRIE

Magistrații de la Judecătoria Craiova au dispus arestarea preventivă a unui tânăr de 24 de ani, legitimat la o echipă de fotbal, suspectat că a jefuit o casă de pariuri din centrul municipiului cu ajutorul unui pistol de jucărie.

06 mart. 2018, 15:06
Fotbalist arestat pentru JAF la o casă de pariuri. A folosit un pistol de JUCĂRIE

Vineri, în jurul orei 23:00, un bărbat a intrat într-o agenție de pariuri de pe strada Calea București, zona Complexul Unirea și, sub amenințarea unui pistol, i-a cerut angajatei banii încasați. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, echipa de polițiști care a mers la fața locului a stabilit că bărbatul a reușit să fugă cu suma de 7.000 de lei, scrie GdS.

S-a împuşcat în penis în timp ce jefuia toneta de hot-dog

Polițiștii au stabilit că jaful a fost comis de un bărbat care purta o șapcă și nu avea fața acoperită. Anchetatorii au început cercetările, iar în cursul zilei de sâmbătă au reușit să dea de urma principalului suspect. Este vorba de Mădălin Boerică, de 24 de ani, din Craiova, legitimat la AS Voința Belcin, o echipă de fotbal din Liga a V-a.

Tânărul a fost ridicat de oamenii legii, care au făcut și o percheziție la domiciliul tânărului. În urma percheziției, polițiștii au găsit pistolul cu care a fost amenințată angajata casei de pariuri, dar și o pereche de mănuși purtate de tânăr în momentul jafului și cei 7.000 de lei. Ulterior, polițiștii au stabilit că arma era, de fapt, un pistol de jucărie.

După ce a fost audiat, Mădălin Boerică a fost reținut. Instanța a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.