Fotbalist MORT după ce a fost lovit pe teren în timpul unui meci VIDEO

Micael Favre, 24 de ani, a decedat la finalul saptamanii trecute, dupa ce, in timpul meciului dintre echipa sa, San Jorge, si Defensores, din Liga Departamental de Colon, ar fi primit doua lovituri in cap.

23 mai 2016, 10:46
Fotbalist MORT după ce a fost lovit pe teren în timpul unui meci VIDEO

In momentul a incercat sa treaca de un adversar, aproape de linia de margine, acesta a fost impiedicat, iar, in timpul caderii, a fost lovit in fata, neintentionat, cu genunchiul. Favre s-a ridicat si a avut o disputa cu rivalul sau, moment in care un alt adversar pare sa il loveasca. Jucatorul lui San Jorge a cazut in acel moment din nou si nu s-a mai ridicat.

In timp ce era transportat catre Spitalul San Roque, Favre a inceput sa aiba convulsii, iar medicii nu au mai putut sa-i salveze viata. Cauza mortii va fi stabilita de catre justitie, dupa ce luni vor fi analizate toate imaginile si vor fi audiati toti martorii.

”AFA isi doreste sa isi exprime tristetea profunda dupa moartea lui Micael Favre, jucatorul clubului San Jorge, care a avut loc atunci cand echipa lui juca in Liga Departamental de Colon, la Defensores. Federatia isi exprima, de asemenea, sustinerea fata de familia lui Favre si fata de toti cei din clubul San Jorge”, a anuntat Federatia Argentiana de Fotbal (AFA), intr-un comunicat.