Fotbalist ucis într-un accident provocat de un poliţist. Motorul sportivului, blocat de un echipaj în acţiune

Un fotbalist a murit în urma unui accident provocat de un poliţist! Tânărul de 22 de ani era pe motor când s-a produs nenorocirea. Într-o comună din Călăraşi, un agent de poliţie i-a ieşit brusc în faţă şi impactul nu a mai putut fi evitat! Motociclistul a ajuns în stare gravă la spital, şi după o săptămână de agonie, a murit. Familia este contrariată de faptul că poliţistul care a provocat accidentul este în continuare la serviciu.

RomaniaTV.net
13 aug. 2015, 14:10
Fotbalist ucis într-un accident provocat de un poliţist. Motorul sportivului, blocat de un echipaj în acţiune

Un grav accident a avut loc în noaptea de 5 august, în comuna Mănăstirea din judeţul Călăraşi. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum poliţiştii s-au grăbit să urce în maşină în momentul în care au auzit zgomotul produs de motocicletă. Şoferul maşinii de poliţie nu a ţinut cont de viteza motocicletei şi a blocat drumul. Decizia s-a dovedit a fi fatală pentru motociclist.

Nu a mai putut frâna şi a intrat în plin în maşina de poliţie.

Motociclistul, în vârstă de 22 de ani, a fost dus de urgenţă la spital. După nici o săptămână, însă, a murit. Familia victimei susţine că poliţistul a vrut să îl omoare pe motociclist din cauza unui conflict mai vechi.

Tanarul care conducea motocicleta se numeste Cristian Paun, are 22 de ani, este jucator la echipa de fotbal Unirea Manastirea si fusese plecat pana in urma cu trei saptamani in Marea Britanie. Potrivit mariutuca.ro, băiatul avea o pasiune uriasa pentru motoarele puternice, dar pentru a obtine permisul de conducere pentru motocicleta Honda CBR care l-a facut celebru in tot satul trebuia sa mai astepte pana la implinirea varste de 24 de ani.

Rudele tânărului ucis sunt nemulţumite de faptul că poliţistul merge la serviciu ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

„E imposibil acum ca toată populaţia Mănăstirii să vadă că un criminal poartă haina statului, cu pistol la centură, e inadmisibil aşa ceva”, spune bunica.

Şefii de la IPJ Călăraşi susţin că agentul nu poate fi suspendat până când parchetul nu pune în mişcare acţiunea penală. Ancheta, însă, este abia la început: procurorii de la Olteniţa au început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă.

Anchetatorii aşteaptă rezultatul mai multor expertize înainte de a-l pune sub urmărire penală pe poliţist.