Fotbalul românesc mai pierde un club de tradiţie. Patronul a luat banii din televizări şi a ABANDONAT echipa

Tot mai multe cluburi de tradiţie dispar în fotbalul românesc, iar următorul pe listă este Ceahlăul Piatra Neamţ. Susţinut ani la rând de Gheorghe Ştefan, "Pinalti" cum mai este cunoscut, clubul moldav a ajuns acum pe marginea prăpastiei. Asta după ce noul patron, italianul Angelo Massone, a luat banii din drepturile TV pentru sezonul trecut şi a dispărut cu ei.

RomaniaTV.net
04 oct. 2015, 08:33
Fotbalul românesc mai pierde un club de tradiţie. Patronul a luat banii din televizări şi a ABANDONAT echipa

Ceahlăul Piatra Neamţ are o istorie de 96 de ani şi, chiar dacă nu are trofee câştigate, şi-a câştigat locul în memoria colectivă. În 1999 a ajuns chiar în Cupa Intertoto, unde a jucat o dublă manşă de pomină cu Juventus Torino.

În ultimii ani, Ceahlăul s-a zbătut între primele două ligi din România, iar acum a ajuns din nou în eşalonul secund. Ceahlaul nu mai are bani nici macar pentru deplasari, iar situatia clubului pare in acest moment fara de iesire. Asta după ce italianul care a preluat clubul anul trecut a aşteptat să încaseze banii din drepturile TV şi apoi a abandonat echipa. Viorel Mestecaneanu, fost preşedinte al clubului, încearca din rasputeri sa gaseasca macar o sponsorizare pentru ca jucatorii sa poata evolua in etapa urmatoare, scrie bzi.ro.

„In primul rand, precizez ca nu mai am nicio functie oficiala la club. Fac eforturi doar sa adun niste oameni care sa preia clubul si sa il salveze fara mine in conducere. Dar daca nu se ajunge la o intelegere, in doua etape clubul nu va mai exista! Se poate vorbi de disparitia Ceahlaului de pe harta sportiva din Romania. Nu mai exista bani pentru nimic, in momentul de fata nu sunt 10.000 lei pentru organizarea urmatorului meci”, a fost reactia lui Mestecaneanu.