Loredana Chivu, noua Barbie de România? Fanii: „Zici că eşti balon, mai e un pic şi EXPLODEZI” FOTO

Loredana Chivu face parte din topul celor mai sexy asistente TV de la noi. Sportul, operaţiile estetice, solarul şi hainele cât mai minuscule sunt ingredientele necesare pentru a atrage mereu privirile.

RomaniaTV.net
28 nov. 2014, 11:40

Frumoasa blondină nu se dă înlături de la niciun ingredient al succesului menţionat mai sus. Cu cât este mai bronzată, mai suplă şi mai „tunată”, Loredana Chivu radiază de fericire şi este mult mai sigură pe ea.

Loredana Chivu îşi caută iubit pe Facebook

Recent, pe pagina de Facebook, Loredana Chivu şi-a postat o poză care i-a uimit prietenii virtuali. Poza îi evidenţia perfect atuurile: pielea bronzată în exces, părul blond perfect întins, machiajul, manechiura stridentă, tatuajul şi buzele.

Pentru că până aici nu este nimic ieşit din comun, Loredana Chivu şi-a scos la înaintare sânii imenşi şi talia de viespe. Caracteristici care îi oferă statutul de noua Barbie de România.

Totuşi, fanii au taxat-o pentru ipostază: „Ce sâni oribili. Zici k eşti văcuţa Milka:))”, „Ce pepeni ai”, „Doamneeee…ai putea arăta şi altceva, nu doar silicoane. Sunt sigură că ai şi alte calităţi.”, „Te comporţi ca o târfă” sau „Zici că eşti balon, mai e un pic şi explodezi”.

Citeşte şi  Loredana Chivu vrea să se aşeze la casa ei. „Să merg seara în pat….”