Imaginile care fac înconjurul lumii: Viespile şi-au făcut cuib în POSTERIORUL lui Lenin

Un roi de viespi şi-a făcut cuib chiar în posteriorul faimosului lider sovietic Vladimir Lenin. Este vorba despre o statuie a marelui lider revoluţionar, pe care viespile au preferat-o pentru a-şi face cuib. Acesta s-a nimerit să fie chiar în zona fundului său.

19 iun. 2018, 16:34

Statuia lui Lenin, care găzduieşte în posteriorul lui cuibul de viespi se află în oraşul siberian Lensk, într-o zonă îndepărtată.

Într-una dintre fotografiile făcute acesteia se poate vedea clar cuibul de viespi chiar „în fundul” fostului lider revoluţionar, între cutele pantalonilor.

Fotografia lui Lenin face deliciul reţelelor de socializare, potrivit rt.com.

Statuia cu pricina se află pe strada Lenin din centrul oraşului, iar autorităţile sunt îngrijorate că viespile ar putea să-i pună în pericol pe localnici.

Oamenii au sesizat autorităţile urbei, iar autorităţile au reuşit să înlăture cuibul de viespi care sălăsluia în posteriorul marelui revoluţionar sovietic.

Vara trecută, un roi de viespi a invadat o grădiniţă din Moscova, afectând 19 copii şi doi adulţi. Cu câţiva ani înainte, în Petrozavodsk, viespile au atacat un spital în care pătrunseseră pe fereastră.