Fotografie incendiară cu amanta lui Florin Salam. Bruneta, surprinsă goală, în pat FOTO

In varsta de doar 25 de ani, focoasa bruneta, pe numele ei, Daniela Badea, stie cum sa starneasca fantezii in randul barbatilor.

02 feb. 2017, 11:50

Dansatoarea care a reusit sa ii suceasca mintile si lui Florin Salam nu rateaza nicio oczie in a-si etala formele cu care a fost inzestrata, in cel mai sexy mod cu putinta, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Şoc în familia lui Florin Salam. Danny, băiatul manelistului, bolnav la fel ca mama lui, Fănica

Acest lucru se observa si pe pagina ei personala, acolo unde Dana Badea impartaseste cu prietenii ei cgiar si franturi din momentele intime. Intr-una din fotografii, bruneta apare goala, intinsa in pat, acoperita partial de cearceafuri. Cat despre cel care i-a facut fotografia, numele lui ramane, insa, un mister.

Dana Badea a iesit in evidenta odata cu aparitiile ei alaturi de Florin Salam. Bruneta a fost zarita in repetate randuri alaturi de manelist, prin cluburile prin care el obisnuia sa cante, intre cei doi fiind mai mult decat o simpla relatie de prietenie.

Citeşte şi Florin Salam va deveni bunic? Ce spune Betty, fiica manelistului, despre sarcină FOTO

Surse din anturajul celor doi au dezvaluit in repetate randuri aventurile traite de manelist si bruneta, in hotelurile din Capitala, chiar in timp ce manelistul era deja intr-o relatie cu Roxana Dobre.