Fotografii de colecţie cu Ruby. Poze cu maimuţa pe litoralul românesc, în vacanţă cu părinţii

Ruby, fata rea din showbiz-ul românesc, a vorbit cu zâmbetul pe buze despre copilărie. Cântăreaţa a mărturisit că nu a fost niciodată o mică prinţesă ci mai degrabă băieţoasă. Când era mică, ea aduna fier vechi şi fura fructe de prin copaci, în ciuda părinţilor care voiau să o transforme într-o adevarată domnişoară.

25 apr. 2013, 07:21

Ruby, fata rea din showbizul românesc, a vorbit pentru prima dată despre copilăria ei. A povestit ce năzdrăvănii făcea în primii ani de şcoală, cum se bătea cu băieţii şi cum aduna fier vechi pentru a strânge bani. Frumoasa brunetă a avut o copilărie mai puţin obişnuită pentru o fată.

„Îmi plăcea să mă caţăr pe acoperişuri, să alerg, să mă bat cu băieţii. Eram un copil tare năzdrăvan. Adunam fier vechi, furam de prin pomi, tot felul de fructe. Făceam lucruri normale pentru un copil la vârsta respectivă. Mi-e dor de copilărie”, a spus Ruby pentru cancan.ro.

Din acea perioadă au apărut şi câteva fotografii.

Deşi nu a fost un copil tocmai uşor de crescut, artista mărturiseşte că nu primea pedepse din partea părinţilor pentru că nu se lăsa strunită atât de uşor.

VEZI ŞI: Ruby şochează din nou. Vezi FOTOGRAFIA INTIMĂ pe care a postat-o pe o reţea de socializare

Singura persoană de care Ruby se mai temea e bunica ei, despre care îşi aminteşte ca o fugărea cu biciul şi, chiar dacă nu o bătea, femeia voia să o disciplineze un pic pe năbădăioasa cântăreaţă.